Esküvői, alkalmi dekoröv. Ekrü alapon ekrü és zöld rózsák, illetve Ezúttal zöld levélkékkel kiegészítve, hogy a színek még inkább harmo...

kézműves termék, készítette: gemma
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: textil, szatén
technika: varrás

Szaténöv zöld rózsával   
   

Szaténöv zöld rózsával leírása

késztermék, azonnal szállítható

Esküvői, alkalmi dekoröv. Ekrü alapon ekrü és zöld rózsák, illetve Ezúttal zöld levélkékkel kiegészítve, hogy a színek még inkább harmonizáljanak.
Megrendelésre készült.

A díszítés jól mutat kissé oldalt viselve. A szaténszalag masnival megköthető hátul. Hossza 200cm A rózsák egyenként kb. 6cm szélesek. (A szabóbaba S-es mérete sajnos csalóka kissé és nagyobbnak mutathatja.)Szaténöv zöld rózsával jellemzői

kézműves termék, készítette: gemma
késztermék, azonnal szállítható
anyag

technika


színek

termékkód
3308757

feltöltve
2018. december 29.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Szaténöv zöld rózsával szállítása

Termékeim postázási díja a Magyar Posta 2017. januárjában módosított díjszabása végett egységesen 1800Ft-ra változott.- a csokrokat leszámítva többnyire 900Ft. (MInden eltérő esetben a termék leírása alatt megtalálható.) Akkor is, ha egyszerre több terméket vásárolsz. Ajánlottan, biztonságos, dobozos csomagolásban érkeznek. Hozzáadott tételek együttes vásárlása esetén plusz szállítási költség nem merül fel.

Sokkal kedvezőbb azonban a Foxpost csomagautomatán történő termékátvétel. (Legtöbb bevásárlóközpontban megtalálható már!) Így mindössze 800Ft a szállítási költség és rugalmasan felvehető. A csomag automatán történő átvételéhez a megrendelésben megadott telefonszámra érkezik a kinyitáshoz szükséges számkód SMS-ben. (Ha szükség van rá, szívesen segítek.)
A feladást követően 1-2 napon belül érkezik meg a termék.
Mindössze azt kell kiválasztanod és megüzenned, melyik automatán szeretnéd átvenni a csomagot. Az alábbi link segít:

https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/Milyen garanciát kínálok? Mivel a monitor olykor csalóka lehet, így a virtuális vásárlás talán elbizonytalanít. Ám ha bármilyen okból (pl. nem tökéletesen azt az ekrü árnyalatot szeretnéd) nem lennél 100%-osan elégedett, csupán vissza kell küldened a terméket (ugyanolyan állapotban és ugyanolyan biztonságos csomagolásban), én pedig visszautalom az árát (a postaköltséget leszámítva) -vagy megbeszélhetjük a változtatást is. Így nincs vesztenivalód. :) A csomagautomatán történő visszaküldés 14 napon át ingyenes!


Amennyiben eltér a számlázási cím a szállítási címtől, kérlek, a legrövidebb időn belül jelezd! (Köszönöm)

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 800 Ft 1 800 Ft
Foxpost csomagautomata 900 Ft 900 Ft

Szaténöv zöld rózsával alkotója: gemma

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: