Vintage-, rózsa-, és csipkemániásoknak. :) A csipkemandalák ötlete a csipkemániából, és a dédnagyanyók-nagyanyók csipkéinek mániákus f...

képzőművész termék, készítette: barsonytalp
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: síküveg, üvegkontúr, szalvéta, découpage ragasztó, akrillakk, akrilfesték
technika: festészet, üvegművészet

barsonytalp szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 05. 01-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Rózsás csipkemandala


   
   

barsonytalp szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 05. 01-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Rózsás csipkemandala leírása

késztermék, azonnal szállítható

Vintage-, rózsa-, és csipkemániásoknak. :)

A csipkemandalák ötlete a csipkemániából, és a dédnagyanyók-nagyanyók csipkéinek mániákus féltéséből keletkezett. :) Így bárki bátran telecsipkézheti a lakást, anélkül, hogy azon kellene aggódnia, mibe akad bele, és szakad ki a féltve őrzött ereklye, vagy ki fogja ráborítani a kimoshatatlan akármit. :) Különösen ajánlott kisgyermekes családokba! :)

A mandala kézzel vágott-csiszolt, 20 cm-es savmaratott üveglapra készült, saját minta alapján, découpage technika, és üvegfestés ötvözésével. A rózsás rész fehér akrilfestéket kapott, azon rózsaminta, majd 3 réteg fényes akrillakk - nem áttetsző, ezért falra ajánlom.

Tisztítása puha, üvegtisztítós-vizes ronggyal.

Rózsás csipkemandala jellemzői

képzőművész termék, készítette: barsonytalp
késztermék, azonnal szállítható

termékkód
3309929

feltöltve
2018. december 31.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Rózsás csipkemandala szállítása

Üvegmandala, egyéb üvegtermék vásárlásakor postai szállításnál mindenkor a "törékeny kezelés" választását ajánlom, ( a normál postai alapdíj 100%-a) sima csomagként csak külön a vásárló kérésére postázok, és ebben az esetben természetesen nem tudok felelősséget vállalni a termék épségéért. Amúgy sem, de akkor kifizeti a posta, és varázsolok egy újat. :) Amennyiben a "törékeny kezelés" opciót választva a terméket bárminemű károsodás éri a posta hibájából, úgy kérlek azonnal értesíts, hogy nekiállhassak a szilánkosra tört üvegizémicsoda pótlásának. :) Az MPL futárszolgálatnál a 2017. január 1.-től érvényes postai díjak szerint a törékeny kezelés az alapdíj +100%-a! A törékeny termékeknél feltüntetett árak már a felárral terhelt árak.

Szállítás kavicsoknál: amennyiben egyszerre több követ vásárolsz, mielőtt megvásárolnád, kérlek mindenképpen egyeztessük a szállítást. Értelemszerűen egy 20 dkg-os kavics szállítása nem ugyanannyiba kerül, mint egy 2 kg-os óriás szörnyé, kiszámolom, milyen szállítás lenne számodra a legolcsóbb.
Személyes átvételre XXI. Csepel központjában van lehetőség.

A szállítási díj "több termék vásárlása esetén" pontban megadott árak mindig az adott termékkel azonos fajtájú, és hasonló súlyú termékre vonatkoznak! ( mandalánál + 1 mandala, köveknél + egy hasonló méretű kavics stb.....) Amennyiben nem vagy biztos a szállítási költségben, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, mielőtt kosárba teszed a terméket.

Köszönöm, hogy benéztél, további jó nézelődést! :)

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
MPL csomag automatába, törékenyként, előre fizetéssel 1 780 Ft 1 780 Ft
MPL csomag postán maradó, törékenyként, előre fizetéssel 2 800 Ft 2 800 Ft

Rózsás csipkemandala alkotója: barsonytalp

barsonytalp

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: