jelöld kedvencnek a terméket a termék már a kedvenced
Krém, borostyán, barna, zöld, bordó mintás spectrum üveg felhasználásával készült a falióra, tiffany technikával. Átmérője 39 cm a legs...
Krém, borostyán, barna, zöld, bordó mintás spectrum üveg felhasználásával készült a falióra, tiffany technikával. Átmérője 39 cm a legszélesebb résznél, 28 különlegesen kialakított üveg darabból áll, melyek csodás virágszerű motívumot formáznak. A pontos idő meghatározását lámpagyöngyök segítik.
A színösszeállítás, anyag felhasználás és a forma igazán mutatós lakberendezési tárggyá és időmérővé teszi az órát.
Csendes, minőségi, német szerkezettel szerelt mely ceruzaelemmel működik.
Saját tervezésű tiffany óra!
Az óra lap tisztítása nedves ruhával javasolt.
Kérésre más színösszeállításban is elkészítem.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
MPL csomagautomata, törékenyként | 1 800 Ft | 2 600 Ft |
Postán maradó törékenyként, postán maradó | 2 800 Ft | 2 800 Ft |
Meska interjú az alkotóval »
Üdvözöllek boltomban!
2007 óta foglalkozom a speciális spektrum üvegből készült dísztárgyak készítésével. Óráimban, fali díszeimben és egyéb dísztárgyaimban igyekszem a modern stílust a klasszikus tiffany technikával ötvözni. Üvegékszereimet saját terveim, alapján a legjobb minőségű fusing, muránói és dichroic üvegekből készítem. Célom, hogy viselhetőség, esztétika, színharmónia, egyedi forma, egyediség jellemezze divatékszereimet.
Szeretném felhívni figyelmed, hogy többen másolják termékeimet!!! Kérlek keresd a magdidesign logót!
A Képző- és Iparművészeti Lektorátuson több alkotásomat is zsűrizték.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL EGERBEN LEHETSÉGES!
Kedves Vásárlóim!
A tiffany óráimnál és lámpáimnál a postaköltség törékenyként postázva MPL automatára 1800-Ft, postán maradóan 2800-Ft. Ezek az árak csak az órákra és a lámpákra érvényesek. Egyéb lakberendezési tárgyaknál egyedi, súly alapján történik a szállítási költség meghatározása.
Az órák minőségi, csendes, német szerkezettel szereltek. A szerkezetre 3 hónap cseregarancia érvényes.
BOLTOMBAN TALÁLHATÓ ÖSSZES ÉKSZER KÉSZ, KOSÁRBA TÉTEL ÉS AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE UTÁN AZONNAL TUDOM POSTÁZNI.
VÁSÁRLÁST KÖVETŐ NAP MEGÉRKEZHET.
A NYAKLÁNCOK, KARKÖTŐK HOSSZÁT KÉRÉSRE MÉRETRE ALAKÍTOM.
Örömtelei nézelődést és vásárlást kívánok!
Magdi
kérdésem van a termékkel kapcsolatban