6,5 cm hosszú, decoupage technológiával készített ellipszis alakú fülbevaló, hozzáillő fa gyönggyel. Színoldalon leopárdfej, fonákolda...


Leopárd fülbevaló


   
   

Leopárd fülbevaló leírása

6,5 cm hosszú, decoupage technológiával készített ellipszis alakú fülbevaló, hozzáillő fa gyönggyel. Színoldalon leopárdfej, fonákoldalon a leopárd bundájának a mintázata látható.

Leopárd fülbevaló jellemzői

kézműves termék, készítette: cvzs


jellemző


termékkód
3305091

feltöltve
2018. december 18.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Leopárd fülbevaló szállítása

Személyes átvételre és készpénzes fizetésre Budapesten a 3-as metró vonalán a Shopmarknál (volt Europark) van lehetőség, ezenkívül Pestszentlőrincen időpont és helyszín egyeztetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 540 Ft

Leopárd fülbevaló alkotója: cvzs

cvzs
Könnyűipari mérnökként a különböző termékek készítésekor nagy hangsúlyt fektetek a színek és formák összhangjára, azok variálására. Minden lenyomatban - legyen az papír vagy textília - az új tartalmat, az új képi világot keresem. Termékeim ezért is egyediek, így csak egy, vagy legfeljebb pár darab készül belőle. Kedvenc öltözék-kiegészítőm a fülbevaló, melyet jelenleg decoupage technológiával készítek, folyamatosan keresve az új formákat, az új vizuális megjelenítést.
Másik hobbim a foltvarrás, ezért az eddig nagy méretű termékek készítése mellett, a textilfülbevalók is megjelentek már a boltomban.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: