Toll/színes ceruza tartó (autós-járműves)

Tanévkezdéshez ajánlom kisebb fiúknak, ezt a hengeresen összetekerhető toll és színes ceruza tartót. A tolltartó külső részét valamint ...

kézműves termék, készítette: ZoeCollection
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: pamutvászon, vatelin, közbélés, tépőzár
technika: varrás

Toll/színes ceruza tartó (autós-járműves)


   
   

Toll/színes ceruza tartó (autós-járműves) leírása

késztermék, azonnal szállítható

Tanévkezdéshez ajánlom kisebb fiúknak, ezt a hengeresen összetekerhető toll és színes ceruza tartót. A tolltartó külső részét valamint zsebeit kék alapon különféle jármű mintás pamutvászon anyagból, belső bélését, kötözőjét nap sárga pamutvászonból készítettem, vatelinnel, közbéléssel béleltem. A kisebb zsebek alkalmasak jegyzetfüzet, faragó, radír, esetleg zsírkréta tárolására is. 14 db ceruza/toll fér el benne, + egy körző, vagy szövegkiemelő.
Méretei: Kb. 38 cm széles, 20,5 cm magas
Több termék vásárlása esetén postázáshoz én a postán maradóra feladást ajánlom, mivel így ez csak 690,- Ft-ba kerül. Az "egyéb szállítási módok"-ban tudod kiválasztani ezt a lehetőséget. Ebben az esetben kérlek írd meg, hogy melyik postára küldjem a csomagot.

Toll/színes ceruza tartó (autós-járműves) jellemzői

kézműves termék, készítette: ZoeCollection
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

ajándék nekik

termékkód
3441781

feltöltve
2019. június 18.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Toll/színes ceruza tartó (autós-járműves) szállítása

Az általad kiválasztott terméket minden esetben ajánlott postai küldeményként adom fel, légpárnás borítékban, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik. Amennyiben a postai utánvétet jelölöd meg fizetési feltételként, tapasztalataim azt mutatják, hogy kisebb termékek feladása is 1.800,- Ft körüli áron történik, így kérlek vedd fontolóra az átutalás vagy a számlára történő befizetés lehetőségét.
Amennyiben a termékkel bármilyen minőségi gond merülne fel, kérlek jelezd felém, és én megpróbálom orvosolni a problémát.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 700 Ft 1 700 Ft
Postai küldemény utánvéttel 2 300 Ft 2 400 Ft
690 Ft 790 Ft

Toll/színes ceruza tartó (autós-járműves) alkotója: ZoeCollection

ZoeCollection
Üdvözlök mindenkit a textilek színes világában!
Poórné Mike Éva vagyok. Kézműves termékeimet Zoe Collection néven árulom.
Az alkotni vágyás mindig is életem része volt. Két gyermekem mellett nagyon sok időt fordítottam eddig is kézműveskedésre, barkácsolásra és a hobbim időközben a munkámmá vált. Számomra fontos, hogy az alkotásom ne csak egy termék legyen a sok közül, hanem benne legyen a textilek iránti szeretetem is.
Boltomban kedvedre válogathatsz egyedi tervezésű textil táskáim, selyemből és textilből készült virágaim, lakásdekorációs kiegészítőim közül.
Az általad kiválasztott terméket ajánlott postai küldeményként adom fel, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: