Valódi, természetes, csodaszép zöld jáde nyaklánc, TOPAAA

HAMISÍTATLANUL VALÓDI CSODASZÉP ZÖLD JÁDE NYAKÉK MINŐSÉGI JÁDE GYÖNGYÖKBŐL, KORONGOKBÓL ÉS TÉGLÁKBÓL DÍSZES EZÜST SZÍNŰ KÖZTESEKKEL Cs...

kézműves termék, készítette: Atlantisz
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: jáde gyöngyök, fonál, ezüst színű köztesek
technika: gyöngyfűzés, gyöngyhímzés, ékszerkészítés

Valódi, természetes, csodaszép zöld jáde nyaklánc, TOPAAA


   
   

Valódi, természetes, csodaszép zöld jáde nyaklánc, TOPAAA leírása

késztermék, azonnal szállítható

HAMISÍTATLANUL VALÓDI CSODASZÉP ZÖLD JÁDE NYAKÉK MINŐSÉGI JÁDE GYÖNGYÖKBŐL, KORONGOKBÓL ÉS TÉGLÁKBÓL DÍSZES EZÜST SZÍNŰ KÖZTESEKKEL

Csodaszép, rendkívül mutatós nyakék TOPAAA minőségben(!) zöld jáde gömb-, tégla- és korongszemekből, ezüst színű antikolt köztesekkel. Nagyon elegáns és szép darab, nem mindenki büszkélkedhet ilyen gyönyörűséggel!

A JÁDÉRÓL SPIRITUÁLISAN:
KELETEN A JÁDÉT KÜLÖNÖSEN ÉRTÉKESNEK TARTJÁK, ÁRA VETEKSZIK AZ ARANNYAL. A HALHATATLANSÁGOT HORDOZZA, AZ EGÉSZSÉG ÉS A BOLDOGSÁG KÖVE. IGEN SZERENCSÉS, HA TARTUNK OTTHONUNKBAN JÁDÉBÓL KÉSZÜLT TÁRGYAKAT, ÉS/VAGY JÁDE ÉKSZEREKET HORDUNK.


Súlya: 525ct/105g
Hossza: 71cm+8cm
A jáde "hordó" szemek mérete: 18x17mm, 16x17mm
A jáde golyók mérete: 8mm
A jáde "tégla" szemek mérete: 14x7mm
A nagyobb jáde golyók mérete: 11mm
Színe: zöld
Származási helye: Thaiföld

Aranymintás vörös szütyőkét adunk hozzá.

A VALÓDI KÖVEKBŐL KÉSZÍTETT ÉKSZEREKRŐL
A valódi kövek Földanya ajándékai. Viselésük jó érzéssel tölt el, mivel energetikailag és spirituálisan is jelentősen segítenek nekünk.
Való igaz, a kövek nem "beszélnek" mindenkihez, de biztosak vagyunk benne, hogy egyre többen fedezik fel csodálatos hatásaikat.
Mi továbbra is kitartóan és odaadással minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezeket a természeti kincseket biztosítsuk vásárlóink számára!

Az ékszer mellett látható dekoráció nem képezi az adás-vétel tárgyát!

Postaköltség: 950,-Ft postafutár.

A postaköltség 13.000,-Ft felett ingyenes, mi fizetjük!

Valódi, természetes, csodaszép zöld jáde nyaklánc, TOPAAA jellemzői

kézműves termék, készítette: Atlantisz
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3596339

feltöltve
2019. december 3.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Valódi, természetes, csodaszép zöld jáde nyaklánc, TOPAAA szállítása

Utánvétellel és közönséges levélként nem postázunk csak ajánlva! Rózsaszín postai csekket is elfogadunk, de csak lakcímre címezve!
Amint a pénz rákerül a számlánkra, 3 MUNKANAPON belül postázzuk a terméket.
Több termék vásárlása esetén is csak egy postaköltséget számítunk fel(amennyiben nem ékszerről van szó), mely az összsúlytól függően változik.
A postaköltség minden esetben a terméklapon fel van tüntetve.
* Az ékszerek postaköltsége ingyenes, mi álljuk!
* Az 7.000 forintot meghaladó BORÍTÉKOS KÜLDEMÉNYT csak értéklevélként postázzuk.
* 20.000 forint feletti vásárlás esetén (ha több termékről van szó) a postaköltséget teljes egészében átvállaljuk, tehát INGYENES!
Reméljük, a későbbiekben is benéz hozzánk!
Szívélyes üdvözlettel:
ATLANTISZ

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Futárszolgálat előre fizetéssel 950 Ft 950 Ft

Valódi, természetes, csodaszép zöld jáde nyaklánc, TOPAAA alkotója: Atlantisz

Atlantisz
Köszöntjük bemutatkozó oldalunkon! Örülünk, hogy termékeink felkeltették érdeklődését, és hálásan köszönjük, hogy benéz hozzánk!

Mit is jelent a jelmondatunk? Azt, hogy a természet kincseit forgalmazzuk, és természetes, valódi, minőségi értékeket kínálunk Önöknek. Csak olyan termékeket készítünk eladásra, amit mi magunk is megvennénk! Az általunk használt alapanyagokat, a drágaköveket, a festékeket, a natúr fehér gyertyákat megbízható helyről szerezzük be, és garanciát vállalunk a minőségükre!

Több, mint húsz éve foglalkozunk VALÓDI kövek, drágakövek, ásványok forgalmazásával, és az ezekből saját magunk által készített ékszerekkel. Az ékszerek egy része egyféle kőből készül, másik része egymással színben, és energiában harmonizáló kövekből vegyesen van fűzve. Közteseket csak minimális mértékben használunk, minél kevesebbet, a mi ékszereink szinte teljes egészében kövekből állnak, hogy gyógyító energiáik minél hatékonyabbak legyenek.

Másik arculatunk a természetgyógyászathoz, az ezotériához kötődik.

Beavatott atlantiszi angyalgyertyákat készítünk, a pecséteket kézzel véssük és festjük MEGFELELŐ SZERTARTÁS keretében. Szívünk-lelkünk benne van, minőségére természetesen garanciát vállalunk. A termékeink között megtalálhatók összesítve, ahol ABC rendben az összes angyal és illetékesség szerepel, és gyertyánként külön-külön is.

Az üvegmatricákat mi készítjük saját kezűleg, egyedi színekkel is megrendelhetők. A terméklapokon megtalálható, hogy az angyaloknak, a mandaláknak és a különböző szimbólumoknak mi a funkciójuk.
Igyekszünk minél részletesebb tájékoztatást adni az eladó termékkel kapcsolatban, ha bármi kérdése van, írjon nyugodtan!

ÁRUKÉSZLETÜNK FOLYAMATOSAN BŐVÜL, ÉS SZÍNVONALUNKAT MEGTARTVA IGYEKSZÜNK TOVÁBBRA IS MINŐSÉGI TERMÉKEKET KÍNÁLNI MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓNKNAK!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: