Mon cheri lilában gyöngy fülbevaló, üveggyöngy

Ábrándos hangulatú, különleges zöld és lila színátmenetes üveggyöngy bogyók, ezüstözött csövekből készült szárakon. Édes, mutatós éksze...

kézműves termék, készítette: CSILLAGuveg
anyaga: üveggyöngy, nikkelmentes fém
technika: ékszerkészítés, gyöngyfűzés

CSILLAGuveg szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 04. 16-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Mon cheri lilában gyöngy fülbevaló, üveggyöngy


   
   

CSILLAGuveg szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 04. 16-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Mon cheri lilában gyöngy fülbevaló, üveggyöngy leírása

Ábrándos hangulatú, különleges zöld és lila színátmenetes üveggyöngy bogyók, ezüstözött csövekből készült szárakon. Édes, mutatós ékszer!

Hossza akasztóval együtt kb. 6 cm.

Ezüstözött akasztója nem allergizál!

Mon cheri lilában gyöngy fülbevaló, üveggyöngy jellemzői

kézműves termék, készítette: CSILLAGuvegszínek


termékkód
3061317

feltöltve
2018. február 15.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Mon cheri lilában gyöngy fülbevaló, üveggyöngy szállítása

Kedves Vásárlóim!

Késztermékeimet a banki átutalás beérkezése után azonnal postára tudom adni, ezen a linken találod azokat: http://www.meska.hu/Shop/index/12972?order=keszleten

Rendelhető ékszereimet akár 2-3 nap alatt elkészítem, de a technológiából adódóan előfordulhat, hogy az üveg elsőre nem a várakozásnak megfelelően olvad, ezért tökéletes ékszered elkészítésére biztonsággal - típustól függően - 5-7 nap határidőt tudok vállalni.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a monitorok egyéni színbeállításai miatt az ékszer tényleges színe eltérhet a képernyődön láthatótól! Az ékszerek leírásában ezért mindig külön megadom a pontos színeket, kérlek, olvasd el és ha a szöveg alapján eltérne a monitorodon látott árnyalattól, vásárlás előtt érdeklődj! Üveg termékek esetében az árnyalatot a napszak és a fényviszonyok is befolyásolják.

Jó minőségű, nikkelmentes fém alapokat használok. Gyűrűimet, bedugós és lógós fülbevalóimat - felár ellenében -, megrendelheted ORVOSI FÉM alapon is. Az egyedi feltételekről, kérlek, érdeklődj belső üzenetben!

A boltomban található szettek legnagyobb részét kérésre megbontom, ha csak egyik vagy másik ékszert szeretnéd megvásárolni, kérlek, kosárba tétel előtt írj üzenetet és külön feltöltöm Neked!

A legtöbb fülbevalót el tudom készíteni bedugós és lógós/francia kapcsos formában is, az árak típustól, mérettől, anyagtól függően változnak.

A medálokhoz 43-45 cm-es sodrony karika láncot küldök, amelyet az áruk tartalmaz. Rendelhetsz helyette más típusú láncot: (hengerbőrt, viaszolt zsinórokat, organzát, fém bizsu láncot), kérlek, ezt a vásárláskor a megjegyzésben írd meg!

Személyesen Budapesten, az V. kerületben, a Honvéd térnél tudod átvenni, 8 és 18 óra között, előre egyeztetett időpontban. Ha ez a hely és időpont nem felel meg, kérlek, válaszd a postai kiszállítást!

Új ékszer készítésénél és postai kiszállításnál előre, átutalással kérem szépen kiegyenlíteni a vételárat, a bankszámla számomat külön e-mailben küldöm meg a megadott közvetlen e-mail címedre. Kérlek, ne fizess be a bankom fiókjában közvetlenül a számlámra, mert céges számlám van és a banki kezelési költség nagyon magas!

A termékeknél feltüntetett postai szállítási költség a postánál ez évben bevezetett új díjszabási rendszer miatt kizárólag tájékoztató jellegű! Sajnos csak a vásárlás után tudom majd pontosan megírni a tényleges költséget. Mindenképpen javaslom, hogy ha megoldható, akkor a "postán maradó" megoldást válaszd, ami sokkal kedvezőbb árú, mint a házhoz kézbesítés. A postaköltség a csomag tényleges súlyától és méretétől függ és tartalmazza a buborékos boríték költségét is.

Utánvétes postázást és csomagautomatás szállítást sajnos nem tudok vállalni!

Az ékszerek fém alkatrészeinek ragasztására 10 év garanciát vállalok, az ékszer ide-vissza szállításának költségeit kell csak megtérítened.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 630 Ft 1 860 Ft
Postán maradó (elsőbbségi, ajánlott) előre utalással 630 Ft 860 Ft

Mon cheri lilában gyöngy fülbevaló, üveggyöngy alkotója: CSILLAGuveg

CSILLAGuveg Meska interjú az alkotóval »

Üveg műhelyemben, fusing technikával készítem az ékszereket, saját terveim alapján. Magas minőségű ékszerüvegekből vágom ki az apró darabkákat, majd különleges kemencében 800 °C körüli hőmérsékleten olvasztom össze. Mivel kézműves alkotások, minden darab egyedi és megismételhetetlen - éppúgy, mint a viselője! Sajnos többen másolják a modelljeimet, vigyázz, hogy az eredeti, kiváló minőségű terméket válaszd! Ha szeretnél ilyen csillogó, különleges ékszerrel tündökölni, de a feltöltött képek között nem találsz pont a kedvenc ruhádhoz illő színűt, méretűt vagy formájút, küldj üzenetet és szívesen elkészítem a számodra. Kellemes nézelődést, örömteli válogatást kívánok!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: