UTOLSÓ DARAB!!! Dzsungel játszószőnyeg narancssárga hátlappal -és szegéllyel
Ajándékba textil csörgős babakockát adok hozzá!
100%-os pamutvászonból varrtam ezt a játszószőnyeget.
Mérete 125x125 cm.
Szivacs...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: mintás pamutvászon, szivacs
technika: varrás
UTOLSÓ DARAB!!! Dzsungel játszószőnyeg narancssárga hátlappal -és szegéllyel leírása
Ajándékba textil csörgős babakockát adok hozzá!
100%-os pamutvászonból varrtam ezt a játszószőnyeget.
Mérete 125x125 cm.
Szivacs van a két réteg közé steppelve, így jól hőszigetel, nyugodtan lerakhatod hidegburkolatra, vagy tavasz végén- nyáron a fűre is.
Kedves, vicces figurái, kellemes színe ficergésre bírja még a lustább apróságot is.
Hátlapja egyszínű- narancssárga.
Mosógépben 30 fokon mosható!
Ha a kicsike elindul, ágytakarónak, nyári paplannak, strandra járni, piknikezni is használható!
Türkizkék, pisztáciazöld, vagy sötétbarna hátlappal és szegéllyel is szívesen elkészítem!
Az utolsó két képen látható párnákat a Párnacsata nevezetű Meska boltban vásárolhatod meg!
Örülök, hogy közelebbről is megnézted!
UTOLSÓ DARAB!!! Dzsungel játszószőnyeg narancssárga hátlappal -és szegéllyel jellemzői
UTOLSÓ DARAB!!! Dzsungel játszószőnyeg narancssárga hátlappal -és szegéllyel szállítása
Több termék vásárlásakor a Meska által göngyölített postaköltség a tényleges feladási díjtól eltérhet. Kérlek utalás előtt érdeklődj a pontos összegről! Köszönöm kedves megértésedet!Termékeimre rendeltetés szerinti használat esetén ár- és cseregaranciát vállalok.
Igyekszem a legnagyobb gondossággal és körültekintéssel elkészíteni portékáimat.
Mivel a legnagyobb mókában/hancúrban használt gyermekholmik esetlegesen "sérülhetnek", szívesen segítek a boltocskámban vásárolt holmik megreparálásában, ha úgy alakulna!...
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 790 Ft | 1 790 Ft |
Postán maradó | 1 090 Ft | 1 290 Ft |
UTOLSÓ DARAB!!! Dzsungel játszószőnyeg narancssárga hátlappal -és szegéllyel alkotója: Foltonfolt

Köszönöm szépen mindenkinek, aki bizalmat szavazott nekem, és hozzájárult, hogy afféle autodidakta alkotóként kedves felkéréseiteknek köszönhetően fejlődhetek, és talán soha sem kell majd felnőnöm!
Ezúton kérek minden Kedves Kuncsaftomat, hogy, ha elégedett volt munkámmal és a kiszolgálással, és eddig még nem tette volna, szaladjék fel a foltonfolt.meska.hu-ra, és kedvencelje boltocskámat!
A másik fontos visszajelzés a megvásárolt portéka értékelése lenne. Sokat segítene a munkámban, és a reménybeli eljövendő vásárlóimnak is segíthetne a döntésben.
Kilenc éve Sára lányomat szerettem volna meglepni egy falvédővel, amiből persze rögtön kettő lett, mert már első alkalommal magával ragadott a foltvarrás szenvedélye.
Ha szeretnél valami " kedvest, szépet neki", nézz szét portékáim között!
Ölteményeim 7000 Ft értékű vásárlástól Sashalmon munkanapokon 8-15 óra között előzetes telefonos egyeztetést követően személyesen átvehetők!Köszönöm kedves megértésedet !
A megadott postaköltségek a mindenkori érvényes postai díjszabás szerint változhatnak, csak tájékoztató jellegűek!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek:

jelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Budapest
regisztráció: 9 éve