6,5 cm hosszú, decoupage technológiával készített ellipszis alakú fülbevaló, hozzáillő fa gyönggyel. A szín-és fonákoldal is a mohás f...


Mohás No.2 fülbevaló


   
   

Mohás No.2 fülbevaló leírása

6,5 cm hosszú, decoupage technológiával készített ellipszis alakú fülbevaló, hozzáillő fa gyönggyel. A szín-és fonákoldal is a mohás felület színeit idézik.

Mohás No.2 fülbevaló jellemzői

kézműves termék, készítette: cvzs


jellemző


termékkód
3293437

feltöltve
2018. december 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Mohás No.2 fülbevaló szállítása

Személyes átvételre és készpénzes fizetésre Budapesten a 3-as metró vonalán a Shopmarknál (volt Europark) van lehetőség, ezenkívül Pestszentlőrincen időpont és helyszín egyeztetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 540 Ft

Mohás No.2 fülbevaló alkotója: cvzs

cvzs
Könnyűipari mérnökként a különböző termékek készítésekor nagy hangsúlyt fektetek a színek és formák összhangjára, azok variálására. Minden lenyomatban - legyen az papír vagy textília - az új tartalmat, az új képi világot keresem. Termékeim ezért is egyediek, így csak egy, vagy legfeljebb pár darab készül belőle. Kedvenc öltözék-kiegészítőm a fülbevaló, melyet jelenleg decoupage technológiával készítek, folyamatosan keresve az új formákat, az új vizuális megjelenítést.
Másik hobbim a foltvarrás, ezért az eddig nagy méretű termékek készítése mellett, a textilfülbevalók is megjelentek már a boltomban.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: