Akkusztikus gitár medál
A gitár csodálatos hangszer! Nem csak a hangja, de a formája is tökéletes. Sokféle hasznosítása létezik a zajkeltéstől a hangulatteremt...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: 925 ezrelékes ezüst, bőr
technika: ékszerkészítés, ötvös
Akkusztikus gitár medál leírása
A gitár csodálatos hangszer! Nem csak a hangja, de a formája is tökéletes. Sokféle hasznosítása létezik a zajkeltéstől a hangulatteremtésen át az önvédelmi eszközig, bár ezt a funkciót ritkán alkalmazzuk. Ötvösként természetesen a gitár alakjában rejlő lehetőségeket igyekszem kidomborítani a lehető legrészletesebb kidolgozású ékszerként.
A gitár mérete 40*15*4,5 mm.
A medálhoz kiegészítőként választható ezüst végekkel és zárral készített bőr nyaklánc is.
Akkusztikus gitár medál jellemzői
Akkusztikus gitár medál szállítása
Kedves vásárló!Átutalásos vásárlás esetén a kiválasztott terméket az utalás beérkezését követően öt munkanapon belül postázom.
Személyes átvétel a telefonos vagy email egyeztetés után a megbeszéltek függvényében történik.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 700 Ft | 700 Ft |
Postai küldemény utánvéttel | 2 800 Ft | 2 800 Ft |
Akkusztikus gitár medál alkotója: varabin

Ékszert vásárolni sokféleképpen lehet. Van aki önmagát, és van aki másokat lep meg. Az ok lehet egy ünnep, egy kitüntetett alkalom, egy évforduló, apró figyelmesség vagy akár bocsánatkérés. A lényeg, hogy valamiért fontos számunkra, aki kapja.
Egy kedves kolléga üzletében olvastam a következő feliratot:
OLCSÓN, JÓL és GYORSAN tudunk dolgozni.
Ön ezek közül kettőt választhat!
Frappáns megfogalmazása ez egy nagyon fontos problémának. Csakhogy minden relatív!
Ha hétfő délután jut eszembe, hogy aznap házassági évfordulónk van, biztosan nem fogom nyakamba venni a várost, hogy megtaláljam a legügyesebb ötvöst, aki elkészíti nekem a tökéletes ékszert, kerül amibe kerül. Ebben az esetben az ékszerkészítési idő negatív tartományba esik, következésképp értelmezhetetlen.
Ugyanez a helyzet az árral. Adott összegből gazdálkodhatom, és van egy elképzelésem. Meg is találtam a kívánatos darabot, de egy picivel többe kerül, mint az elképzelt. Ettől kezdve drágának számít, még akkor is, ha csak egy picit kell lecsípni hozzá a kosztpénzből.
És most értünk a legkényesebb részhez. A minőség! Teljesen szubjektív fogalom. Eltekintve a szélsőséges esetektől, amikor a tárgy nyilvánvalóan nem képes betölteni a funkcióját, mindenkinek mást jelent. Csak a példa kedvéért: zsibbasztórája formájú medált keresek, és az ötvös készít nekem egy gyönyörűen kidolgozott, ámde tövises rája formájút. Amennyiben nem tudom milyen egy zsibbasztórája, elégedett leszek, hiszen szép a felület, tökéletes a polírozás. Az anyag megmunkálására nem lehet panasz, ám mégsem tekinthetjük jó minőségűnek, mert a forma más.
Visszatérve az alapgondolatunkhoz, az ékszervásárlásnál sok szempontot kell figyelembe venni, és bár minden egyes követelménynek nem lehet egyszerre megfelelni, mégis törekedni kell rá! Csak így alakulhat ki harmónia a lehetőségeink és elvárásaink között.
Szeretettel ajánlom ezt az oldalt mindazoknak, akik hozzám hasonlóan erre a harmóniára vágynak.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek:

jelöld kedvencnek az alkotót
Pest megye
regisztráció: 8 éve
interjú varabin alkotóval