Könyvbarát könyvjelző, fehér, virág motívumos díszszalag, ezüstözött chainmaille díszítéssel

Könyvbarát könyvjelző, hogy a sok olvasás se feszítse szét szeretett könyved gerincét! :-) Fehér, virág motívumos, szépséges díszszala...

kézműves termék, készítette: TerraLegenda
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: ezüstözött réz, szövet, üveggyöngy
technika: fémmegmunkálás, varrás

Könyvbarát könyvjelző, fehér, virág motívumos díszszalag, ezüstözött chainmaille díszítéssel


   
   

Könyvbarát könyvjelző, fehér, virág motívumos díszszalag, ezüstözött chainmaille díszítéssel leírása

késztermék, azonnal szállítható

Könyvbarát könyvjelző, hogy a sok olvasás se feszítse szét szeretett könyved gerincét! :-)

Fehér, virág motívumos, szépséges díszszalagot kombináltam ezüstözött rézből készült láncszemes (chainmaille) elemmel, a végére pedig egy picinyke fehér üveggyöngyöt kapott.
Esküvői ajándéknak is kiváló választás!

Mérete: ~3,5*25 cm

A "könyvbarát könyvjelzők" széles választékát megtalálod boltomban, nézz körül bátran!
https://www.meska.hu/Shop/index/12729/33814

***

A képen látható könyvjelző az adott típus mintadarabja, a díszszalag mintájának elhelyezkedése változó lehet.

Könyvbarát könyvjelző, fehér, virág motívumos díszszalag, ezüstözött chainmaille díszítéssel jellemzői

kézműves termék, készítette: TerraLegenda
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3454031

feltöltve
2019. július 8.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Könyvbarát könyvjelző, fehér, virág motívumos díszszalag, ezüstözött chainmaille díszítéssel szállítása

Szállítás

A kiválasztott darabot az utalás megérkezése után 2 munkanapon belül ajánlva postázom, igényes csomagolásban, biztonságos, buborékos borítékban. De természetesen lehetőség van személyes átvételre is Budapesten, mégpedig nem messze a Keleti pályaudvartól.

Tavaly változott a postai szabályzat, így a 2,4 cm-es magasságot meghaladó küldeményeket csak csomagként, illetve postán maradó ajánlott levélként lehet feladni. Ez esetemben a nagyobb ékszereket, tárgyakat érinti. A postázási lehetőségeknél az ajánlott levelet tartottam meg alapértelmezett lehetőségként, amennyiben ez (és adott esetben a postán maradó státusz) nem felelne meg, kérlek jelezd felém, és egyeztetünk az alternatív lehetőségekről!

A postai küldemény a feladás másnapján többnyire meg szokott érkezni, a Foxpost automatába rendelt csomag pedig 2-3 nap alatt. Kérlek vedd figyelembe, hogy az ünnepek előtti időszakban a megnövekedett forgalom miatt mindkét esetben elképzelhető néhány napos csúszás a kézbesítésben!

Amennyiben a kézhezvételt követően úgy éreznéd, hogy mégsem pontosan olyan a termék, mint amilyenre számítottál, úgy 14 napon belüli visszavásárlási garanciát vállalok, Téged csak a visszaküldés postaköltsége terhel.

***

Garancia

A legnagyobb odafigyelés mellett is történhet kisebb-nagyobb "baleset": beleakad, kiesik, eltűnik, minden bizonnyal mindannyiunkkal történt már ilyen, talán cifrább dolog is. A köztudottan alvási nehézségekkel küzdő ördögre is gondolva tehát minden darabra garanciát vállalok: a kisebb problémákat díjmentesen (féldrágakövek érintettsége esetén alapanyagáron) orvosolom, nagyobb probléma, például elveszített fél pár fülbevaló esetén megegyezés szerinti, kedvező áron.
Amennyiben pedig az adott probléma az ékszer, tehát az én hibámból fakad, úgy a garancia természetesen teljes körű!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 565 Ft 800 Ft
Foxpost csomagautomata, előre fizetéssel 799 Ft 799 Ft

Könyvbarát könyvjelző, fehér, virág motívumos díszszalag, ezüstözött chainmaille díszítéssel alkotója: TerraLegenda

TerraLegenda
Mióta is? 15? 20 éve? Magam sem tudom. Mintha mindig is folyton babráltam, fűztem, ragasztottam, formáltam volna. Mindig telve volt fejem ötletekkel és megvalósítani akarással. Később rájöhettem, hogy a bennem élő képeket, formákat nem találom meg odakinn. Nekem kell megteremtenem. Elkezdtem tehát megvarrni, átalaktani a saját ruháimat, meghajlítani a saját ékszereimet.
Persze gyöngyfűzéssel kezdtem, még gyermekként, ám néhány év alatt kiderült: a hozzám igazán közelálló alapanyag valójában a fém, s ezen belül is a réz. Vörös vagy sárga, egyik szebb, mint a másik: a lágysága, a keménysége, a tapintása, az árnyalatok végtelen skálája... Egyszóval: a réz.

A régebbi korok iránti vonzalmam sarkallt arra, hogy csatlakozzam hagyományőrző csoportokhoz, s ezeknek köszönhetem azt, hogy megismerkedhettem a chainmaille technikával. Számomra nagyon izgalmas ez az archaizáló technika, mellyel mégis olyan darabokat lehet alkotni, miket modern korunkban is bárki nyugodtan viselhet. Megállja helyét itt is, most is, mégis megőrizvén valamit múltunkból, gyökereinkből.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: