Valódi, term. különleges zöldesfehér jáde pegazus medál zsinóron, TOPAAA

VALÓDI, TERMÉSZETES, KÜLÖNLEGES ZÖLDESFEHÉR JÁDE PEGAZUS/TÁLTOS PARIPA MEDÁL FONOTT ZSINÓRON Különleges, csodaszép amulett TOPAAA min...

kézműves termék, készítette: Atlantisz
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: jáde pegazus medál, piros zsinór
technika: gyöngyfűzés, gyöngyhímzés, ékszerkészítés

Valódi, term. különleges zöldesfehér jáde pegazus medál zsinóron, TOPAAA


   
   

Valódi, term. különleges zöldesfehér jáde pegazus medál zsinóron, TOPAAA leírása

késztermék, azonnal szállítható

VALÓDI, TERMÉSZETES, KÜLÖNLEGES ZÖLDESFEHÉR JÁDE PEGAZUS/TÁLTOS PARIPA MEDÁL FONOTT ZSINÓRON

Különleges, csodaszép amulett TOPAAA minőségben, valódi zöldesfehér jádéból kifaragva, fonott piros zsinóron. A pegazus a görög mitológia híres, fehér vagy fekete, gyönyörű szárnyas lova, Poszedión tenger isten és Medusza gyermeke. Unikornis fajtársához hasonlóan a pegazus szintén az egyik legnemesebb mágikus lóféle, mert határtalan a bátorsága, az ereje és a kitartása. Nem ismer félelmet, sem pedig lehetetlen helyzetet. Általa képes leszünk bármilyen személyiségbeli vagy környezetünkkel kapcsolatos problémát legyűrni, csupán, segítséget kell kérni hozzá. Bármilyen harcról legyen szó, ő mellettünk áll és segít, mert soha nem adja fel! Csodaszép darab, és igazi unicum!

A JÁDÉRÓL SPIRITUÁLISAN:
KELETEN A JÁDÉT KÜLÖNÖSEN ÉRTÉKESNEK TARTJÁK, ÁRA VETEKSZIK AZ ARANNYAL. A HALHATATLANSÁGOT HORDOZZA, AZ EGÉSZSÉG ÉS A BOLDOGSÁG KÖVE. IGEN SZERENCSÉS, HA TARTUNK OTTHONUNKBAN JÁDÉBÓL KÉSZÜLT TÁRGYAKAT, ÉS/VAGY JÁDE ÉKSZEREKET HORDUNK.

Súlya: 136ct/27,2g
Mérete: 50x43x7mm
Színe: halvány zöldesfehér
A zsinór hossza: 77cm

A VALÓDI KÖVEKBŐL KÉSZÍTETT ÉKSZEREKRŐL
A valódi kövek Földanya ajándékai. Viselésük jó érzéssel tölt el, mivel energetikailag és spirituálisan is jelentősen segítenek nekünk.
Való igaz, a kövek nem "beszélnek" mindenkihez, de biztosak vagyunk benne, hogy egyre többen fedezik fel csodálatos hatásaikat.
Mi továbbra is kitartóan és odaadással minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezeket a természeti kincseket biztosítsuk vásárlóink számára!

Az ékszer mellett látható dekoráció nem képezi az adás-vétel tárgyát!

Postaköltség: 535,-Ft ajánlott posta.

A postaköltség 13.000,-Ft felett ingyenes, mi fizetjük!

Valódi, term. különleges zöldesfehér jáde pegazus medál zsinóron, TOPAAA jellemzői

kézműves termék, készítette: Atlantisz
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3596340

feltöltve
2019. december 3.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Valódi, term. különleges zöldesfehér jáde pegazus medál zsinóron, TOPAAA szállítása

Utánvétellel és közönséges levélként nem postázunk csak ajánlva! Rózsaszín postai csekket is elfogadunk, de csak lakcímre címezve!
Amint a pénz rákerül a számlánkra, 3 MUNKANAPON belül postázzuk a terméket.
Több termék vásárlása esetén is csak egy postaköltséget számítunk fel(amennyiben nem ékszerről van szó), mely az összsúlytól függően változik.
A postaköltség minden esetben a terméklapon fel van tüntetve.
* Az ékszerek postaköltsége ingyenes, mi álljuk!
* Az 7.000 forintot meghaladó BORÍTÉKOS KÜLDEMÉNYT csak értéklevélként postázzuk.
* 20.000 forint feletti vásárlás esetén (ha több termékről van szó) a postaköltséget teljes egészében átvállaljuk, tehát INGYENES!
Reméljük, a későbbiekben is benéz hozzánk!
Szívélyes üdvözlettel:
ATLANTISZ

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 535 Ft 535 Ft

Valódi, term. különleges zöldesfehér jáde pegazus medál zsinóron, TOPAAA alkotója: Atlantisz

Atlantisz
Köszöntjük bemutatkozó oldalunkon! Örülünk, hogy termékeink felkeltették érdeklődését, és hálásan köszönjük, hogy benéz hozzánk!

Mit is jelent a jelmondatunk? Azt, hogy a természet kincseit forgalmazzuk, és természetes, valódi, minőségi értékeket kínálunk Önöknek. Csak olyan termékeket készítünk eladásra, amit mi magunk is megvennénk! Az általunk használt alapanyagokat, a drágaköveket, a festékeket, a natúr fehér gyertyákat megbízható helyről szerezzük be, és garanciát vállalunk a minőségükre!

Több, mint húsz éve foglalkozunk VALÓDI kövek, drágakövek, ásványok forgalmazásával, és az ezekből saját magunk által készített ékszerekkel. Az ékszerek egy része egyféle kőből készül, másik része egymással színben, és energiában harmonizáló kövekből vegyesen van fűzve. Közteseket csak minimális mértékben használunk, minél kevesebbet, a mi ékszereink szinte teljes egészében kövekből állnak, hogy gyógyító energiáik minél hatékonyabbak legyenek.

Másik arculatunk a természetgyógyászathoz, az ezotériához kötődik.

Beavatott atlantiszi angyalgyertyákat készítünk, a pecséteket kézzel véssük és festjük MEGFELELŐ SZERTARTÁS keretében. Szívünk-lelkünk benne van, minőségére természetesen garanciát vállalunk. A termékeink között megtalálhatók összesítve, ahol ABC rendben az összes angyal és illetékesség szerepel, és gyertyánként külön-külön is.

Az üvegmatricákat mi készítjük saját kezűleg, egyedi színekkel is megrendelhetők. A terméklapokon megtalálható, hogy az angyaloknak, a mandaláknak és a különböző szimbólumoknak mi a funkciójuk.
Igyekszünk minél részletesebb tájékoztatást adni az eladó termékkel kapcsolatban, ha bármi kérdése van, írjon nyugodtan!

ÁRUKÉSZLETÜNK FOLYAMATOSAN BŐVÜL, ÉS SZÍNVONALUNKAT MEGTARTVA IGYEKSZÜNK TOVÁBBRA IS MINŐSÉGI TERMÉKEKET KÍNÁLNI MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓNKNAK!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: