Korábban sosem készítettem fekete ékszert, ez a ragyogó onix gyöngy azonban annyira megfogott, hogy nem bírtam ellenállni neki. A fehér...


Fekete-fehér cicás karkötő


   
   

Fekete-fehér cicás karkötő leírása

Korábban sosem készítettem fekete ékszert, ez a ragyogó onix gyöngy azonban annyira megfogott, hogy nem bírtam ellenállni neki. A fehér kagylógyöngyök kísérőnek jelentkeztek, még jobban kiemelve ezzel az onix szépségét. Aztán odaszaladt egy cica, és büszkén azt mondta: ez az enyém! :-)

Ez a karkötő egyszerre elegáns és játékos, és eszméletlenül fényes! A finoman megmunkált gyöngyök megsokszorozva verik vissza a fényt, és még a feketét is ragyogóvá varázsolják. Ajánlom alkalmi viseletre bármilyen színhez.

Készült 8 mm-es fekete onix és fehér kagyló fazettált ásványgyöngyökből, fém strasszos köztesekkel, gumidalmilra fűzve.

Mérete: kb. 17 cm.

Extra szolgáltatás:
- Az ékszerhez szatén ajándéktasakot adok.
- Ha az évek során meglazul, elszakad az ékszer, és megvan minden darabja, juttasd el nekem, és ingyenesen újrafűzöm. Csak a postaköltséget kell kifizetned.

Figyelem:
- Az ékszer a fém alkatrészek miatt nem vízálló, kerüld a vízzel való érintkezését, és ne tárold fürdőszobában vagy egyéb párás helyen!

- Ha az évek során meglazul, elszakad az ékszer, és megvan minden darabja, juttasd el nekem, és ingyenesen újrafűzöm. Csak a postaköltséget kell kifizetned.

- Amennyiben 10.000 Ft feletti összegben vásárolsz Fényékszert, a postaköltséget én állom. Ehhez válaszd a szállítási módok közül a legalsót.

Ékszerek tisztítása:
Amennyiben nem éri nedvesség az ékszereket, sokáig szép fényesek maradnak, ha mégis veszítenének színükből az ezüst színű alkatrészek, meg tudod tisztítani őket ezüst ékszer tisztítóval, amely háztartási boltban kapható. Ha ez sem segít, és van hozzá alkatrészem, az elszíneződött elemeket díjmentesen kicserélem, illetve az ékszert újrafűzöm. Neked csak a szállítási költséget kell kifizetned.

Fekete-fehér cicás karkötő jellemzői

kézműves termék, készítette: Fenyekszer


jellemző

színek


termékkód
2891314

feltöltve
2017. augusztus 20.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Fekete-fehér cicás karkötő szállítása

Az ékszereket buborékos fóliában postázom.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 590 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 590 Ft 690 Ft
10.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes 0 Ft 0 Ft

Fekete-fehér cicás karkötő alkotója: Fenyekszer

kérdésem van a termékkel kapcsolatban