Filcre varrtam flittereket és cseh kásagyöngyöket, így készítettem el a halacskát. Hátuljára fém bross alapot varrtam, és műbőrt. Méret...

kézműves termék, készítette: muzlyke
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: cseh kásagyöngy, mozgó szem, filc, műbőr
technika: ékszerkészítés, hímzés

Halacskás kitűző/bross


   
   

Halacskás kitűző/bross leírása

késztermék, azonnal szállítható

Filcre varrtam flittereket és cseh kásagyöngyöket, így készítettem el a halacskát. Hátuljára fém bross alapot varrtam, és műbőrt. Mérete 5x4,5 legnagyobb kiterjedésein

Halacskás kitűző/bross jellemzői

kézműves termék, készítette: muzlyke
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3306152

feltöltve
2018. december 20.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Halacskás kitűző/bross szállítása

Szállítás
Postai úton: ajánlott levélként, illetve ha meghaladja a posta általal előírt szabályokat akkor csomagként tudom postázni. Több ékszer esetében biztos, hogy csak a csomag marad. Ennek legolcsóbb ára: 1490 forint. Postán maradóra illetve postafiókra való címzés esetén viszont maradhat az eddigi jól bevált ajánlott , de akkor kérlek add meg a posta címét ahova küldhetem. Én pedig feladás után megadom a ragszámot ami alapján érdeklődhetsz a postádon a küldemény után.
Személyes átvétel:
Egyelőre szünetel!

Garanciális feltételek
Gyári láncokra amit sokszor ajándékba adok nem tudok garanciát vállalni, ez vonatkozik az organza nyakláncalapokra és műbőrszálakra is.
Ezüstözött vörösrézdrótok idővel megkopnak, bármilyen jó minőségű anyagot használok is. Idővel sötétebb is lehet, ez természetes, de antikoló folyadékkal szoktam is gyorsítani.
Alumínium drótokból készült ékszereket mindennapi hordásra nem ajánlom, csupán alkalomra. Ezek a drótok jóval puhábbak, így könnyebben deformálódnak, kopnak mint társaik.
Drótékszereknél nagyon fontos a tárolás. Ügyelj rá, hogy ne gubancolódjon össze más ékszerrel, hisz így sérülhet. Ne tárold fürdőben, párás helyen!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 500 Ft

Halacskás kitűző/bross alkotója: muzlyke

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: