Nap és ég karkötő acháttal és hematittal

A rugalmas damilra sárga korong alakú achát korongokat, közéjük apró ezüstös fémgyöngyöket, fémesen kék színű hematit gyöngyöket, valam...

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: memória karkötőalap, achát, hematit, ezüst szerelék
technika: gyöngyfűzés, gyöngyhímzés, ékszerkészítés

Nap és ég karkötő acháttal és hematittal


   
   

Nap és ég karkötő acháttal és hematittal leírása

késztermék, azonnal szállítható

A rugalmas damilra sárga korong alakú achát korongokat, közéjük apró ezüstös fémgyöngyöket, fémesen kék színű hematit gyöngyöket, valamint egy ezüst medáltartóra nap és felhő formájú medált fűztem.

Egy igazán feltűnő, egyedi és vidám karkötőt készítettem, amely bármilyen alkalomra felvehető.

A karkötő kb. 17-18 cm-es csuklóra való.

ACHÁT
Csakra: szívcsakra, gyökércsakra, köldökcsakra, erőközpontcsakra, harmadik szem csakra.
Csillagjegy: Kos.
Segít a gyakori fejfájás ellen, de jó még láz, epilepszia, terméketlenség, bőrbetegségek, szembetegségek, gyenge látás, depresszió ellen is. Erősíti a tüdőt, gyomrot, májat és az agyat. Emésztésélénkítő hatása is van.
Nyugalomra, biztonságra, lelki érettségre, emberismeretre, fantáziára ösztönöz. Jó még a gyomorra, belekre, belső szervekre, méhre.
Megóv minket a rossz szellemektől és semlegesíti a mérgeket.
Segít a hirtelen harag ellen, vizsgadrukknál, tanulási nehézségeknél, támogatja az eszességet és a szakmai alkalmasságot.

HEMATIT
Ez a metálosan csillogó kő más néven "vérkőként" is ismertté vált. A hematit egy erős energiakő, segítségével a többi ásványi követ is feltölthetjük.
A hematit körénk "épít" egy védőkorlátot, amely egyrészt segít bátrabban, céltudatosabban mozogni a világban, másrészt ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben. Fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, aktiválja akaraterőnket, javítva ezáltal az életminőségünkön. Mivel aktiváló hatású, így nem ajánlott használata pihenések alkalmával. Igen hatásos a vérrel kapcsolatos betegségekre, pozitívan hat a vérképre, vérszegénység ellen is jó, kiegyenlíti a vérnyomás ingadozásait. Kiváló érelmeszesedés, lábdagadás, visszerek ellen. Hatására a vérömlenyek sokkal gyorsabban elmúlnak. Aranyér ellen is hatásos. Fokozza a test regenerálódási folyamatait, elősegíti a sebek gyógyulását, segíti a májfunkciót, így használatuk különösen ajánlott méregtelenítő kúrák során.
Segít a rendszertelen menstruációkon is. Babavárás alatti fáradtság enyhítésére különösen ajánlott. Szerencsehozó amulettként ismert volt már a régi korokban, megvéd a gonosz átkok ellen és óvja álmainkat.
Csillagjegyei: Bak, Vízöntő, Kos, Skorpió
Csakrája: Gyökércsakra

Akció:
az aktuális akciókról a boltom főoldalán olvashatsz!

Nap és ég karkötő acháttal és hematittal jellemzői

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható


jellemző

színek

termékkód
3375940

feltöltve
2019. március 24.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Nap és ég karkötő acháttal és hematittal szállítása

A postán kívül személyes átvételre Törökbálinton és Budapest bizonyos részein (VI., XI., kerületek, 4-es, 6-os villamos bizonyos szakaszai, 4-es metró vonala) van lehetőség!

A termékeket mindig gondosan becsomagolva - pufi zacskóval kibélelve - postakész borítékban postázom. Kérlek vedd figyelembe, hogy csak ajánlva adok fel kiegészítőt, a későbbi problémák elkerülése végett.
Amennyiben a termékkel kapcsolatban bármi kifogás van, megpróbálok megoldást keresni rá, ez esetben kérlek minden esetben vedd fel velem a kapcsolatot!
Amennyiben két terméknél többet vásárolsz, úgy a mennyiség alapján a postaköltség költsége magasabb lehet a lentieknél megadottnál!

EGYÉB POSTÁZÁSI LEHETŐSÉGET IS VÁLASZTHATSZ (PL. FOXPOST, POSTÁN MARADÓ CSOMAG, STB.), ERRŐL KÉRLEK BELSŐ ÜZENETBEN EGYEZTESSÜNK!

Utánvételes vásárlásra jelenleg nincs lehetőség a boltomban!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 1 600 Ft
FOXPOST 800 Ft 800 Ft
PickPackPont házhoz szállítás előre futalással 1 300 Ft 1 500 Ft

Nap és ég karkötő acháttal és hematittal alkotója: fabianildi

fabianildi Meska interjú az alkotóval »

Korábban rengeteget fűztem, amit egy időre - többnyire időhiány miatt - abba kellett hagynom. Nemrég újból felfrissítettem ilyen irányú tudásomat és elkezdtem alkotni. Mindig a végeredmény lebeg a szemem előtt! A fűzésen kívül sok mindenbe belekóstoltam, mint pl. a decoupage, zsugor-fóliázás, kötés, koszorúkészítés, stb.

Nagyon szeretem a színes és vidám dolgokat, legszívesebben fagyöngyökkel dolgozom.
Egy-egy szín vagy színösszeállítás a kedvünket és a napunkat is befolyásolja, jó irányba tereli.

A célom egyrészt az, hogy másoknak is mosolyt csaljak az arcára, ha rátekintenek a tarka-barka és színes kiegészítőkre!
Másrészt jól esik gyöngyörködni az elkészült alkotásokban és bezsebelni az elismeréseket, ha valami különlegeset sikerül alkotni! :-)

A legjobb érzés mégis az, hogy ha valakinek örömöt tudok szerezni az ékszereimmel!!!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: