Nemezelt díszpárna huzat 50x50 cm, vörös-kék virágos
Nemezelt díszpárna huzat 50 x 50 cm
Ez a nemezpárna egy párnacsalád része, de önmagában is nagyon szép, szeretni, dédelgetnivaló dísz.
...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: gyapjú, gyapjú fonál
technika: fonás (csuhé, gyékény, stb.), nemezelés

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Nemezelt díszpárna huzat 50x50 cm, vörös-kék virágos leírása
Nemezelt díszpárna huzat 50 x 50 cm
Ez a nemezpárna egy párnacsalád része, de önmagában is nagyon szép, szeretni, dédelgetnivaló dísz.
A felhasznált alapanyagokat magam festettem, majd nemezlapokat - képeket gyúrtam. A lapokból párnát varrtam. Gombot nemezeltem, zsinórokat fontam, bojtokat hímeztem. A huzat hátul gombokkal bontható, így könnyen levehető, tisztítható.
A párnát tömés nélkül postázom.
Mérete: 50 x 50 cm.
Itt egy darabot lehet megvásárolni, de ha többet is szertne egyszerre a kollekcióból, akkor az áruk darabonként 33000 ft-ra csökken. Ez esetben kérem írjon egy levelet a Meskán belül, és feltöltöm a több tárgyat egy tételnek.
Nemezelt díszpárna huzat 50x50 cm, vörös-kék virágos jellemzői
Nemezelt díszpárna huzat 50x50 cm, vörös-kék virágos szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Postai küldemény utánvéttel | 1 300 Ft | 1 000 Ft |
Nemezelt díszpárna huzat 50x50 cm, vörös-kék virágos alkotója: Gobi

Egyéni megrendelésre, tervezek szövött szőnyegeket, nemezfalvédőket. A megrendelővel folytatott beszélgetés, a kívánt funkció, az alkalmazás helyének hangulatát, színvilágát figyelembevéve formai és színterveket készítek, majd a kiválasztott terv alapján elkészítem a szőnyeg kartonját, szakrajzát. Az anyagbeszerzést követően többnyire magam festem a fonalakat, gyapjúkat, selymeket.
1998-ban kezdtem nemezkészítéssel is foglalkozni. Máig elámulok azon a csodán, ahogyan a finom gyapjúszálakból szabadon alakíthatom a legkülönbözőbb formákat, színeket a nemezelés különböző technikáival. Nemez tértextileket, szőnyegeket, öltözék- kiegészítőket, gyermekjátékokat készítek.
Az utóbbi években egyre nagyobb méretben gondolkodom. Ahogyan növekszik képeim felülete, úgy finomítom az apró részleteket, faktúrákat. Legutóbbi munkáimban egyágú fonalakkal kisérleteztem a nemezelés során. Szövést idéző faktúrákat, szövött elemeket készítek, így egyesítem a fonalakat, a szövést a különböző tulajdonságú kártolt gyapjúkkal, a nemezelés hagyományos, és "újkori" technikájával.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót
Pest megye
regisztráció: 10 éve
interjú Gobi alkotóval