A hegyikristályt az ásványok királyának is nevezik, mert minden kő hatását fokozza, erősíti a test minden funkcióját, és kiegyensúlyoz...


Hegyikristály és ezüst fülbevaló


   
   

Hegyikristály és ezüst fülbevaló leírása

A hegyikristályt az ásványok királyának is nevezik, mert minden kő hatását fokozza, erősíti a test minden funkcióját, és kiegyensúlyozza a lelket. Annyi gyógyhatása van, hogy szinte lehetetlen felsorolni, tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz.

A fülbevalót két db10 mm-es roppantott hegyikristály ásványgyöngyből készítettem, amelyeket tibeti ezüst színű nikkelmentes gyöngykupakok díszítenek. A fülbevaló akasztója 925-ös valódi ezüst. Virágmintás szilikonvéget adok hozzá.

Extra szolgáltatás:
- Amennyiben 10.000 Ft feletti összegben vásárolsz Fényékszert, a postaköltséget én állom. Ehhez válaszd a szállítási módok közül a legalsót.
- Budapesten kérhetsz személyes átvételt is.
- Ha karkötőt is vásárolsz, az ékszerhez szatén ajándéktasakot adok.
- Ha az évek során meglazul, elszakad az ékszer, és megvan minden darabja, juttasd el nekem, és ingyenesen újrafűzöm. Csak a postaköltséget kell kifizetned.

Figyelem:
- Az ékszer a fém alkatrészek miatt nem vízálló, kerüld a vízzel való érintkezését, és ne tárold fürdőszobában vagy egyéb párás helyen!

Ékszerek tisztítása:
Amennyiben nem éri nedvesség az ékszereket, sokáig szép fényesek maradnak, ha mégis veszítenének színükből az ezüst színű alkatrészek, meg tudod tisztítani őket ezüst ékszer tisztítóval, amely háztartási boltban kapható. Ha ez sem segít, és van hozzá alkatrészem, az elszíneződött elemeket díjmentesen kicserélem, illetve az ékszert újrafűzöm. Neked csak a szállítási költséget kell kifizetned.

Hegyikristály és ezüst fülbevaló jellemzői

kézműves termék, készítette: Fenyekszer


jellemző

színek

termékkód
2866571

feltöltve
2017. július 17.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Hegyikristály és ezüst fülbevaló szállítása

Az ékszereket buborékos fóliában postázom.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 590 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 590 Ft 690 Ft
10.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes 0 Ft 0 Ft

Hegyikristály és ezüst fülbevaló alkotója: Fenyekszer

kérdésem van a termékkel kapcsolatban