Isteni érzés elmerülni egy kád tejfürdőben, és az a hidratált érzés utána napokig! Cleopatra tényleg tudta, mi a dörgés :) Néha magamat...


Bársonyos Rózsa fürdőtej


   
   

Bársonyos Rózsa fürdőtej leírása

késztermék, azonnal szállítható

Isteni érzés elmerülni egy kád tejfürdőben, és az a hidratált érzés utána napokig! Cleopatra tényleg tudta, mi a dörgés :) Néha magamat is meglepem vele, ha van időm befeküdni a kádba. Hangulattól függően számtalan elvárásunk lehet egy ilyen szeánsszal kapcsolatban, ezekhez alkottam néhány variációt. Természetesen a tartalom és a forma muszáj, hogy összhangban legyen, ez szappannál könnyű, egy tejpornál viszont máshogy kell megközelíteni a dolgot. Itt van illat, ahhoz tartozó szín, és életérzés... - na jó, hatás :) Szóval háromféle feelinget álmodtam meg, a klasszikusnál enyhén sósabb verzióban. Mindegyik lágy és kényeztető rizskorpa olajjal és tejporral készült.
Rózsa: természetesen minden rózsaszín, nőies, kifejezetten a bőrápolás áll a középpontjában. Geránium illóolajjal és kecsketejporral készült, Himalayai rózsaszín só és damaszkuszi rózsaszirmok vannak benne.
Levendula: a nyugalom, ellazulás a lényege. Levendula illóolajjal és Epsom sóval készült, így a fáradt, feszült izmoknak is enyhülést hoz. Búzavirág szirmokkal díszítettem, egyszerűen csak azért, mert jobban néz ki a víz tetején úszva, mint a levendulavirág :)
Citrus: egy kis pezsgés testnek és léleknek. Csilingelő kubeba illóolaj és görög tengeri só friss, mediterrán hangulatot, az őrölt mustármag bizsergést ad. Vidámságához színben körömvirág szirmok illettek.

A termék tömege min. 120g+/- 10%, műanyag tégelyben.

Bársonyos Rózsa fürdőtej jellemzői

kézműves termék, készítette: Emszappan
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3529988

feltöltve
2019. szeptember 22.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Bársonyos Rózsa fürdőtej szállítása

Ingyenes postázás 6000 Ft felett!

A csomagot 4 munkanapon belül adom fel. A december 10. után feladott csomagok karácsony előtti megérkezéséért nem tudok felelősséget vállalni, ezért kérlek, hogy a megrendelés és a fizetés ütemezése során (legkésőbb dec. 9-i számlára érkezés szükséges) ezt mindenképp vedd figyelembe.
Budapesten a Karolina úton vagy a Sasadi útnál személyes átvételre is van lehetőség.
A Postai küldemény alatt Postán maradó küldemény értendő. Az ajándékcsomagokra a több termékre vonatkozó szállítási költségek vonatkoznak.
Postai/futárral küldött csomag át nem vétele esetén csomagot ismételten nem adunk fel, csak személyes átvétel lehetséges. Át nem vett rendelés szállítási költsége a megrendelőt terheli. Valamennyi szállítási feltétel magyarországi címre vonatkozik. Külföldre történő szállítás esetén a csomagot a Magyar Postával, az aktuális díjszabás szerint tudom küldeni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 430 Ft 555 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
Foxpost automata előre fizetéssel 790 Ft 790 Ft
Foxpost házhoz szállítással, előre fizetéssel 1 290 Ft 1 290 Ft

Bársonyos Rózsa fürdőtej alkotója: Emszappan

Emszappan
Minden egy neten talált házi testápoló recepttel kezdődött, majd saját kézzel készített, karácsonyi ajándéknak szánt kozmetikum csomagokkal folytatódott. És a szappankészítés villámgyorsan szerelemmé vált.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: