Ez a kép egy textilkollázs. Készítéséhez csipkét, csipkeszalagot, gyapjúszálat, spárgát és juta szalagot használtam, majd akrillal fest...

képzőművész termék, készítette: vorosvali
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: fa, papír, textil, akril
technika: festészet, mindenmás

Csipkevirág, kép


   
   

Csipkevirág, kép leírása

késztermék, azonnal szállítható

Ez a kép egy textilkollázs. Készítéséhez csipkét, csipkeszalagot, gyapjúszálat, spárgát és juta szalagot használtam, majd akrillal festettem. A keret törtfehér színű, halvány bézs erezetmintával. Modern, világos bútorokhoz pl. Ikea bútorokhoz ajánlom ezt a képet, valamint a romantikus lakásdekorációt kedvelőknek.
Képméret: 15 x 20 cm, keretezve: 18 x 23 cm. A képet üveglap védi, a keret falra akasztható, de kitámasztóval is el tudom látni, ha valaki polcra vagy komódra szeretné állítani.

Budapesten szívesen átadom a képet személyesen. A csomagküldés ára 1550 Ft (levélcsomagként a postai díjszabás változása miatt sajnos már nem tudom ezt a méretet feladni).

Ez a kép az Antik virág és Virágeső képekkel sorozatba rendezhető, mert azonos a méretük és a keretük. A 3 db kép együttes megvásárlása esetén átvállalom a postaköltséget vagy személyes átadás esetén 10% kedvezményt adok.

Csipkevirág, kép jellemzői

képzőművész termék, készítette: vorosvali
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3552718

feltöltve
2019. október 22.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Csipkevirág, kép szállítása

A képeket Budapesten személyesen adom át legszívesebben, mert a postai díjszabás levélcsomagra vonatkozó változásai miatt a képeim többségét már nem tudom levélcsomagként feladni. Csomagként feladva pedig nagyon magas a szállítási díj.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 550 Ft 1 550 Ft

Csipkevirág, kép alkotója: vorosvali

vorosvali
Képző- és iparművészeti tevékenységet folytatok.
Képeim nagy része textilkollázs, mellyel saját stílust teremtettem. Kedvelem a letisztult szín- és formavilágot.
Feszített vászonra és papírlemezre dolgozom rá a textilt, majd megfestem a képet akrillal. Jórészt természetes anyagokat használok, társítom a finom csipkét és a selymes gyapjúszálat a durva jutával, szizállal és kenderzsineggel. Felhasználok préselt virágszirmokat és mintás pamutszöveteket is. Szívesen dolgozom fel a magyar népművészet mintaelemeit is.
Képeim többféle méretben készülnek, ide a Meskára inkább kisebb képeket töltök fel. A képkeretek egy részét is magam festem.
Az elmúlt években több önálló és csoportos kiállításon vettem részt.

Örömmel veszem, ha vásárlóim saját elképzeléseikkel megkeresnek.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: