A díszt egy 6 cm magas és 4 cm átmérőjű cink kiöntőbe készítettem. Teljes magassága ( virág + cink edény) 15 cm, szélessége kb.14 cm. S...
A díszt egy 6 cm magas és 4 cm átmérőjű cink kiöntőbe készítettem. Teljes magassága ( virág + cink edény) 15 cm, szélessége kb.14 cm. Sárga, barna és zöld 2 mm-es kásagyöngyből fűztem . A virágok 6 cm és 5 cm átmérőjűek.
Elsősorban asztali dísznek készítettem, de tehetjük ablakba és fürdőszobánkat is díszíthetjük vele.
A napraforgó jelentése virágnyelven: ?Mindig a Nap felé fordul. Amit neki a napfény, azt jelenti az én életemnek a te szerelmed.?.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 310 Ft | 1 310 Ft |
MPL csomagautómata előre fizetéssel | 890 Ft | 890 Ft |
Erika vagyok.
Már több éve foglalkozom gyöngyfűzéssel, és elsősorban virágokat készítek. Első találkozásom ezzel kapcsolatban egy kézműves boltban történt, amikor megláttam egy kicsi fenyőfát.
Ekkor jött az ötlet, hogy én is szeretnék hasonló dolgokat készíteni. Nagyon szeretem a virágokat, ezért úgy gondoltam, hogy ezeket fogom gyöngyből elkészíteni. Először családtagjaimnak,
ismerőseimnek ajándékoztam gyöngydíszeket, akik ezeknek nagyon örültek és tetszett nekik. Ők is bátorítottak, hogy komolyabban is foglalkozzak ezzel a technikával.
Remélem, azoknak is örömet és vidámságot tudok szerezni ezekkel a kis díszekkel, akik ellátogatnak a boltomba.
Ezeket a kis virágokat általában 2 mm-es cseh kásagyöngyből, drótra fűzéssel készítem.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban