A karkötőt amazonit splitterekből, ezüst színű tenyésztett gyöngyökből és egy türkinit gyöngyből fűztem, memória alapra. A karkötő igaz...

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: memória karkötő alap, ezüst gyöngykupak, türkinit, tenyésztett gyöngy, amazonit
technika: gyöngyfűzés, gyöngyhímzés, ékszerkészítés

Jeges valóság karkötő


   
   

Jeges valóság karkötő leírása

késztermék, azonnal szállítható

A karkötőt amazonit splitterekből, ezüst színű tenyésztett gyöngyökből és egy türkinit gyöngyből fűztem, memória alapra.
A karkötő igazán kellemes színösszeállítású, és feldobtam egy-egy csodaszép gyöngykupakkal.

A karkötő kb. 16-21 cm-es csukló méretig ajánlott, delfinkapoccsal záródik és hosszabbító lánc is van rajta. Amennyiben 22 cm-es vagy annál szélesebb a csuklód, kérlek írj, mert akkor teszek rá hosszabb láncot.

AMAZONIT
Nyugtató hatással bír az idegrendszerre. Mivel az idegrendszer kontrollálja érzelmeinket, így ez a kő csillapítja a bennünk lévő feszültséget és segít nyugalmunk megőrzésében, akár bosszantó élethelyzetekben is. Depresszió és érzelmi problémák esetén felébreszti az elvesztett életörömöt, megnyitja a szívet. Mindennapjaink során az amazonit segít lazábbnak lenni, növeli a kitartásunkat. A régi időkben az amazonitot a szülő nők kezébe adták, segítve ezáltal a fájásokat és a könnyebb szülést. Menstruációs görcsök idején is számíthatunk a kő természetes segítségnyújtására, mivel a köldökcsakra környéki fájdalmak enyhítésére is alkalmas. Az amazonit segít céljaink elérésében.
Csillagjegyei: Mérleg, Halak
Csakrái: köldök-, gyökércsakra.

TÜRKIZ
Az ásványnak tulajdonított hatás: kiegyensúlyozó és felvidító hatása van, véd a külvilág negatív hatásaitól. Nagy segítség a boldogság, és boldogtalanság okainak felismerésében, és kezelésében. Tisztítja és erősíti az aurát, segít megőrizni energiatartalékainkat. Enyhít a kimerültségen, a savasodáson, a gyomorpanaszokon és a görcsökön. Segíti a zsírégetést, méregtelenítést.
Csillagjegyei: Bika, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Halak Kapcsolódó csakra: torok csakra

Akció:
az aktuális akciókról a boltom főoldalán olvashatsz!

Jeges valóság karkötő jellemzői

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3565978

feltöltve
2019. november 5.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Jeges valóság karkötő szállítása

A postán kívül személyes átvételre Törökbálinton és Budapest bizonyos részein (VI., XI., kerületek, 4-es, 6-os villamos bizonyos szakaszai, 4-es metró vonala) van lehetőség!

A termékeket mindig gondosan becsomagolva - pufi zacskóval kibélelve - postakész borítékban postázom. Kérlek vedd figyelembe, hogy csak ajánlva adok fel kiegészítőt, a későbbi problémák elkerülése végett.
Amennyiben a termékkel kapcsolatban bármi kifogás van, megpróbálok megoldást keresni rá, ez esetben kérlek minden esetben vedd fel velem a kapcsolatot!
Amennyiben két terméknél többet vásárolsz, úgy a mennyiség alapján a postaköltség költsége magasabb lehet a lentieknél megadottnál!

EGYÉB POSTÁZÁSI LEHETŐSÉGET IS VÁLASZTHATSZ (PL. FOXPOST, POSTÁN MARADÓ CSOMAG, STB.), ERRŐL KÉRLEK BELSŐ ÜZENETBEN EGYEZTESSÜNK!

Utánvételes vásárlásra jelenleg nincs lehetőség a boltomban!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 1 600 Ft
FOXPOST 800 Ft 800 Ft

Jeges valóság karkötő alkotója: fabianildi

fabianildi Meska interjú az alkotóval »

Korábban rengeteget fűztem, amit egy időre - többnyire időhiány miatt - abba kellett hagynom. Nemrég újból felfrissítettem ilyen irányú tudásomat és elkezdtem alkotni. Mindig a végeredmény lebeg a szemem előtt! A fűzésen kívül sok mindenbe belekóstoltam, mint pl. a decoupage, zsugor-fóliázás, kötés, koszorúkészítés, stb.

Nagyon szeretem a színes és vidám dolgokat, legszívesebben fagyöngyökkel dolgozom.
Egy-egy szín vagy színösszeállítás a kedvünket és a napunkat is befolyásolja, jó irányba tereli.

A célom egyrészt az, hogy másoknak is mosolyt csaljak az arcára, ha rátekintenek a tarka-barka és színes kiegészítőkre!
Másrészt jól esik gyöngyörködni az elkészült alkotásokban és bezsebelni az elismeréseket, ha valami különlegeset sikerül alkotni! :-)

A legjobb érzés mégis az, hogy ha valakinek örömöt tudok szerezni az ékszereimmel!!!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: