Ez a narancs-sárga pöttyös Uhu kulcstartó vidám színfoltja lehet a mindennapoknak. Pillekönnyű, mégis egyszerű megtalálni egy tömött nő...
Ez a narancs-sárga pöttyös Uhu kulcstartó vidám színfoltja lehet a mindennapoknak. Pillekönnyű, mégis egyszerű megtalálni egy tömött női táskában!
A bagoly mérete kb. 5,5x7cm, a fülek nélkül. Az anyaga narancs alapon sárga pöttyös pamut. Kézzel varrtam össze a testét alkotó párnácskát, s puha vatelinnel tömtem ki. Bojtfüleit narancssárga hímzőfonalból készítettem, szív alakú csőrét pedig világoszöld fonallal hímeztem. A szemei kékeszöld, műanyag gombok. A kulcskarika 2,5 cm átmérőjű, szaténszalaggal rögzítettem a bagolyhoz. (A kulcs csak illusztráció.)
A személyes átvétel Budapesten megoldható az Örs vezér terén vagy a Köki Terminálban, esetleg a 2-es metró vonalán tetszőlegesen megbeszélt helyen.
Uhut és barátait bélelt borítékban, ajánlva postázom, melynek ára: 500 Ft.
Ha legalább két terméket rendelsz a boltomból, a postaköltséget átvállalom!
Köszönöm, hogy benéztél Uhuhoz és barátaihoz! :)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 500 Ft | 0 Ft |
Veloz Nóra vagyok, s alkalmazott grafikusként dolgoztam jó pár évig. Sokat ültem számítógép előtt, ezért pihenésképpen jól esett valami kézzelfoghatót létrehozni, ami nem csak a digitális világban létezik. Így kezdtem el a szabadidőmben varrogatni, ami különösen kikapcsol és pihentet!
Először ajándékba varrtam egy baglyot, s mert igazi madár-mániás vagyok, hamarosan sorra készültek a különböző uhuk. Imádom a színeket és a mintás textileket, elég sok maradék anyag összegyűlt belőlük itthon, a dédmamámtól pedig örököltem egy nagy doboznyi gombot, szóval a feltételek adottak voltak :)
Ez a hobbi nőtte ki magát odáig, hogy ma már megélhetéssé vált, s a baglyok már egy egész erdőt be tudnának népesíteni, s az első Uhunak időközben barátai is lettek: békák, hiúzok, cicák, nyuszik és vadmalacok. S ki tudja, mi jöhet még!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban