Nagytestű kutyáknak, házikó szigetelve !!! Az állatok nagyon a szívünkhöz tudnak nőni. Aki tart valamilyen állatot, az tudja miről besz...

kézműves termék, készítette: tothalex
rendelésre készül, elkészítési idő: ~13 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.

anyaga: finnfenyő, zsindely, szigetelőanyag, kötőelemek
technika: famegmunkálás

kutyaház szigetelve nagytestüeknek


   
   

kutyaház szigetelve nagytestüeknek leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~13 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.


Nagytestű kutyáknak, házikó szigetelve !!!
Az állatok nagyon a szívünkhöz tudnak nőni. Aki tart valamilyen állatot, az tudja miről beszélek s gondolom egyet is ért velem. Munkánk végeztével, mikor hazaérkezünk, őszinte örömöt tapasztalunk részükről, hogy végre megérkeztünk. Önzetlen szeretetükért cserébe, mi is mindent megteszünk, hogy valamelyest viszonozzuk ezt a fantasztikus érzést. Ebből a felismerésből merítve jött létre a szigetelt kutyaház ötlete. A képen látható kutyalak, bár több fazonban is készűl (hasonlóképp, a mi házaink hőszigeteléséhez) légbuborékos hungarocell szigetelést kapott a külső és belső oldal fal között, melyet, kívül belül, plusz fóliák fednek, az aljzat és a tető szigetelése dupla (4cm)vastag hogy kutyusunk komfortérzete, magasabb legyen a hideg téli időszakban is. A ? házikó méretei, a kutyus méreteihez igazodnak / megbeszélés szerint 40-50 kg-ig/ , így azok lehetővé teszik, hogy otthonának tudja tekinteni .

kutyaház szigetelve nagytestüeknek jellemzői

kézműves termék, készítette: tothalex
rendelésre készül, elkészítési idő: ~13 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.

technika


színek

termékkód
3637920

feltöltve
2020. január 26.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

kutyaház szigetelve nagytestüeknek szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft

kutyaház szigetelve nagytestüeknek alkotója: tothalex

tothalex
Szerelmem a fával 25 éve kezdődött és a mai napig lángol, ez egy izgalmas új területnek számított, melyben ki tudtam élni kreativitásomat. . Eleinte ?csak? egy emeletes faházat építettem, a család hétvégi házaként, a későbbiekben használati és dísztárgyak készítésében is leltem örömömet. A barátok, ismerősök, szomszédok, látva a munkáimat, kértek fel, hogy készítsek nekik is egy fedett kerti étkezőt, ülőgarnitúrát, esővédőt stb. Az utolsó 10 évben már a két szakmát ötvöztem, mely a referencia fotókból jól kivehető. Számomra fantasztikus érzés, hogy pl. a képen látható garnitúrának minden fázisa a saját kezem munkáját jelzi, a fa leszabásától, a gyalulás, összeállítás és festésen keresztül a kárpitozásig, egy új, izgalmas terméket kapva, ez így örömmel teli, szerethető dolog.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: