Műkorcsolya táncos kézzel festett póló A PÓLÓKAT RENDELŐIM BIZTOSÍTJÁK

FIGYELEM! PÓLÓIMAT RENDELŐIM HOZZÁK!AZ ÁR CSAK A FESTÉSRE VONATKOZIK!!A balerina után egy másik sportág képviselőjének számára készült...

kézműves termék, készítette: Fiffancsi
anyaga: textilfesték, csillám, lakk
technika: festészet, festett tárgyak

Műkorcsolya táncos kézzel festett póló A PÓLÓKAT RENDELŐIM BIZTOSÍTJÁK


   
   

Műkorcsolya táncos kézzel festett póló A PÓLÓKAT RENDELŐIM BIZTOSÍTJÁK leírása

FIGYELEM! PÓLÓIMAT RENDELŐIM HOZZÁK!AZ ÁR CSAK A FESTÉSRE VONATKOZIK!!A balerina után egy másik sportág képviselőjének számára készült a következő grafika . Egy jégtáncos kisasszony számára készült . A letisztult jégtáncos sziluett a korcsolyákon kapták meg a hangsúlyos csillogást .Rendelőm zöld csillámmal kérte a cipőjét. A csillám , többszörösen fixált , nyugodtan mosható , a csillámozás különösen tartós rajta. Ha az ünnepek kapcsán szeretnél valami különlegeset, jó választás lehet, ez a póló. Szívesen elkészítem más sportágak képviselője számára is .

Műkorcsolya táncos kézzel festett póló A PÓLÓKAT RENDELŐIM BIZTOSÍTJÁK jellemzői

kézműves termék, készítette: Fiffancsiszínek

ajándék nekik

termékkód
3265436

feltöltve
2018. november 6.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Műkorcsolya táncos kézzel festett póló A PÓLÓKAT RENDELŐIM BIZTOSÍTJÁK szállítása

Kedves vásárlóm! A következő szállítási módokat tudod igénybe venni. Személyes átvétel-átadás, Budapest területén. Sima postai átvét előre fizetéssel. Ezt a szállítási módot saját felelősségre tudod használni. Esetleges postai problémákat nem tudok orvosolni. Postai ajánlott előre fizetéssel, ennél a módnál a posta is biztonságot nyújt, a levél könyvelés alá kerül, a terméket személyesen adja át a postás. Minden termékemet buborékos borítékban, gondos csomagolásban küldöm, hogy a legnagyobb biztonságban szép, sérülésmentes terméket kaphass kézhez.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 600 Ft 1 600 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 600 Ft 1 600 Ft
foxbox előre fizetéssel 900 Ft 900 Ft
postán maradó csomag 600 Ft 600 Ft

Műkorcsolya táncos kézzel festett póló A PÓLÓKAT RENDELŐIM BIZTOSÍTJÁK alkotója: Fiffancsi

Fiffancsi
Kedves Látgató!
Üdvözöllek oldalamon, köszönöm, hogy benéztél hozzám.
Boltomban a megrendelő által küldött anyagra kézzel egyedi mintákat festek.
Amennyiben olyan ruhád van otthon, ami jó állapotú, hordanád, de nem eltávolítható folt van rajta, küldd el nekem, megfestem rá az általad kiválasztott mintát, hogy újra ruhatárad egyik kedvenc darabja legyen.
Ajándékozás céljából különleges alkalmakra, szülinapra, évfordulóra, a tanárod megviccelésére ballagási ajándéknak, stb.(a jó ízlés határain belül) a Te elképzeléseidet is pólóra festem. Gyermekeknek fotó alapján, legkedvesebb plüssfigurájuk pólóra való festését is vállalom.
Mintáim közül is választhatsz, sőt arra is láthatsz példát, hogy újítottam meg egy jó állapotú, mégis egy folt miatt menthetetlen darabot. Minden általam festett pólót saját kézjegyemmel jelzek!Sok szeretettel fogadom a véleményeteket is ,mi az amint szeretnétek nálam látni, hogy tetszenek a munkáim ,min változtassak.Munkáim ihletői a körülöttem lévő világ szereplői, akár Te is lehetsz:)
Remélem neked is tetszik ez a lehetőség és hamarosan a számodra is festhetek pólót.
Zsófi

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: