Ez az általam tervezett és gyártott 3w-os LED-del szerelt modern vonalvezetésű spotlámpa egyedülálló a magyar gyártói piacon, design...

kézműves termék, készítette: Larry35
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: alumínium, rozsdamentes acél, pom, akril, led
technika: fémmegmunkálás

Futura mini 3W


   
   

Futura mini 3W leírása

késztermék, azonnal szállítható

Ez az általam tervezett és gyártott 3w-os LED-del szerelt modern vonalvezetésű spotlámpa egyedülálló a magyar gyártói piacon, design, teljesítmény és ár tekintetében egyaránt.
Köszönhető mindez a precíz számítógépes tervezésnek és kiváló minőségű alapanyagok felhasználásának, nem utolsó sorban új, energiatakarékos ledes világítási megoldások iránti elkötelezettségemnek.
Elsősorban beltéri megvilágítási célok megoldására javasolt (spot jellegű feladatokra: kirakatok, bárok, pultok, építészeti-belsőépítészeti megoldások kihangsúlyozására, stb.)Természetesen, kompakt kicsiny mérete, alacsony áramfogyasztása (3W) alapján sokkal többféle megvilágítási megoldásra is jó választás lehet.

anyaga: polírozott alumínium, rozsdamentes acél, akril, POM
optikák: 10° tól- 60°-os kör optikával rendelhető
Színek: hideg ill meleg fehér, kék, piros, zöld, narancs, borostyán sárga RGB.
Mérete: átmérő: 28mm, hossz:68 mm
Garancia: 1 év.
! Figyelem !
A lámpa kizárólag ledes tápegységről üzemeltethető! Ennek figyelmen kívül hagyása garanciavesztéssel jár!!!!

Futura mini 3W jellemzői

kézműves termék, készítette: Larry35
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3530821

feltöltve
2019. szeptember 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Futura mini 3W szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Futárszolgálat utánvéttel 2 500 Ft 3 500 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 500 Ft 2 500 Ft

Futura mini 3W alkotója: Larry35

Larry35
Gyermekkorom óta különös vonzalom fűz a lámpák és egyéb világító eszközökhöz. A fény központi szerepet játszik az életemben, meghatározza viszonyulásomat a dolgokhoz, helyzetkehez, erőteljesen befolyásolja a hangulatom. A közeli barátaim a fény gyermekének hívnak. Ha belépek valahova az első benyomásaimat mindig a helység megvilágítása alapján kapom, figyelmemet először mindig a világító eszközök kötik le. Kifejezetten rosszul érzem magam, ha nem megfelelőek a fényviszonyok. Az otthonunk kialakításakor is központi szerepet kapott a világítás. A feleségem szerint kissé túlzásba is vittem a dolgot. Sokszor úgy érzem, hogy az én feladatom, fényt vinni a sötétbe mind a gyakorlatban, mind pedig szellemi síkon. Érdekes, hogy ez a vonzalom az anyai nagyapámban is meg volt. Ő is állandóan lámpákat tervezett és készített elsősorban fémből kovácsolással, de készített fából és szinte minden elérhető anyagból. Valószínűleg az ehhez társuló kézügyességem, és késztetésem is tőle származik. A múltan elsősorban minimalista és modern eszközöket terveztem, készítettem fémből a LED technológia ötvözésével, melyet előszeretettel használok a munkáim során. Manapság, egy Távol- keleti utazást követően érdeklődésem a keleti stílus, és a bambusz mint alapanyag felé fordult. Ez a jelenlegi munkáimban is erőteljes tükröződik. Hogy mit hoz számomra a jövő? Több fényt és lámpát. Abban biztos vagyok :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: