Ez a cuki, pici, nagyon puha lény azért érkezett a Földre, hogy vigyázzon Rád, és álmaidra! Egyes földlakók tökös macskakirálynak neve...


Lény az űrből


   
   

Lény az űrből leírása

Ez a cuki, pici, nagyon puha lény azért érkezett a Földre, hogy vigyázzon Rád, és álmaidra! Egyes földlakók tökös macskakirálynak nevezték el.
Gépi kötött anyagból készült, filc szemekkel, műanyag gyönggyel és gombbal díszítve. A szája textillel rajzolt. Színe: világoskék. Töltet: poliészter fliz. Mérete: 15 cm magas, 8 cm széles. Kézzel mosható. Az apró felvarrt gyöngyök miatt 3 éves kor alatti gyermeknek nem ajánlott!

Lény az űrből jellemzői

kézműves termék, készítette: civikitrom
termékkód
3482329

feltöltve
2019. augusztus 11.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Lény az űrből szállítása

Személyes átvétel megoldható Budapest területén (preferált XIX. IX, X.kerületek), előre egyeztetett helyen és időpontban.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Foxpost csomagautomata 990 Ft 1 390 Ft

Lény az űrből alkotója: civikitrom

civikitrom
A szabó-Molnár és kicsi fia, Manó közös projektjei. Manó olyan ötleteket szállít, mint a dinócsalád Tirexházi Kedd családfővel, valamint teszteli a kész játékokat. Az anyaszabó dolga a kivitelezés, fejlesztés, emellett persze akadnak saját ötletei is, például a "Mesterségem Címere". Küldetésük az újrahasznosítás, ennek szellemében készülnek a játékok, és csomagolásuk is.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: