jelöld kedvencnek a terméket a termék már a kedvenced
Csodaszép textil borítót varrtam Babák Egészségügyi kiskönyvére, hogy megvédjük a gyűrődéstől és koszolódástól.
Anyaga designer pamut i...
Termék ára: 2 750.- Ft
szállítási díj, feltételekTermék ára: 2 750.- Ft
szállítási díj, feltételek
Csodaszép textil borítót varrtam Babák Egészségügyi kiskönyvére, hogy megvédjük a gyűrődéstől és koszolódástól.
Anyaga designer pamut illetve pamutvászon, enyhén bélelt.
Mérete kb 13x18 cm becsukott állapotban.
Patenttal záródik. A patent ÖKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkezik.
Mosható 30 fokon és vasalható is.
Szárítógépben nem szárítható.
Az ár 1 db termékre vonatkozik.
(Minta elhelyezkedése változhat a képen látottakhoz képest,mert minden terméket csak egyszer fotózok)
NÉVHÍMZÉSSEL IS KÉRHETŐ, MELY A KÖVETKEZŐ LINKEN VÁSÁROLHATÓ MEG:
Erre a típusú borítóra csak keresztnév vagy becenév hímezhető, a teljes név nem, mert nem fér ki.
Keresztév vagy becenév hímzése:
https://www.meska.hu/t1971338-nevhimzes
FIGYELEM!
Az árak csak Magyarország területére érvényes szállítási árak.
Ha külföldre szeretnél csomagot úgy kérlek belső üzenetben érdeklődj a szállítási árakról rendelés előtt.
Személyes átvétel Biatorbágyon: 0 Ft CSAK ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN
(Postai díjszabások több termék vásárlása esetén változhatnak a súlyuk függvényében. Erről vásárlás után egyeztetünk a kedves Vásárlóval)
Amennyiben a termékről készült már olyan fotó amelyen a névhímzéssel látható, úgy az utolsó képen van feltüntetve.
Szép napot! Jó nézelődést!
EveDesign
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 250 Ft | 1 250 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 990 Ft | 1 250 Ft |
Foxpost | 800 Ft | 800 Ft |
Üdvözöllek az EveDesign oldalán.
Termékeim magam tervezem és készítem el design anyagokból. Minden termékem egyedi két teljesen egyforma terméket nem készítek. A kivitelezés során ügyelek a tökéletes minőségre és arra, hogy használat során a termékek strapabíróak legyenek. Kisbabáknak és anyukáknak készítek mindennapos használati tárgyakat, játékokat és díszeket.
Szép napot,
EveDesign
kérdésem van a termékkel kapcsolatban