NewYork kézitáska (mentazöld-fekete)

Kezd az új évet, ezzel a vagány, fiatalos mentazöld-fekete bársonyból készült, fekete csillaggal díszített, táskamerevítős vatelinnel m...


NewYork kézitáska (mentazöld-fekete)


   
   

NewYork kézitáska (mentazöld-fekete) leírása

Kezd az új évet, ezzel a vagány, fiatalos mentazöld-fekete bársonyból készült, fekete csillaggal díszített, táskamerevítős vatelinnel megerősített, mentazöld minimatt anyaggal bélelt kézitáskával.
A táska méretei: 38 cm széles, 37 cm magas, az alja-oldala 8,5 cm széles. A táska füle 33 cm hosszú, ami kényelmesen elfér a kézben.
A postázáshoz én a postán maradóra feladást ajánlom, mivel így ez csak 700,- Ft-ba kerül. Az "egyéb szállítási módok"-ban tudod kiválasztani ezt a lehetőséget.

NewYork kézitáska (mentazöld-fekete) jellemzői

kézműves termék, készítette: ZoeCollection

technika


színek

termékkód
3402957

feltöltve
2019. április 20.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

NewYork kézitáska (mentazöld-fekete) szállítása

Az általad kiválasztott terméket minden esetben ajánlott postai küldeményként adom fel, légpárnás borítékban, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik. Amennyiben a postai utánvétet jelölöd meg fizetési feltételként, tapasztalataim azt mutatják, hogy kisebb termékek feladása is 1.800,- Ft körüli áron történik, így kérlek vedd fontolóra az átutalás vagy a számlára történő befizetés lehetőségét.
Amennyiben a termékkel bármilyen minőségi gond merülne fel, kérlek jelezd felém, és én megpróbálom orvosolni a problémát.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 600 Ft 1 700 Ft
Postai küldemény utánvéttel 2 300 Ft 2 400 Ft
700 Ft 800 Ft

NewYork kézitáska (mentazöld-fekete) alkotója: ZoeCollection

ZoeCollection
Üdvözlök mindenkit a textilek színes világában!
Poórné Mike Éva vagyok. Kézműves termékeimet Zoe Collection néven árulom.
Az alkotni vágyás mindig is életem része volt. Két gyermekem mellett nagyon sok időt fordítottam eddig is kézműveskedésre, barkácsolásra és a hobbim időközben a munkámmá vált. Számomra fontos, hogy az alkotásom ne csak egy termék legyen a sok közül, hanem benne legyen a textilek iránti szeretetem is.
Boltomban kedvedre válogathatsz egyedi tervezésű textil táskáim, selyemből és textilből készült virágaim, lakásdekorációs kiegészítőim közül.
Az általad kiválasztott terméket ajánlott postai küldeményként adom fel, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek