Természetesen elegáns ajándékcsomag virágkedvelőknek, ínyenceknek. Csupa olyasmi, ami szavak nélkül mondja el, ami el nem mondható. Eg...

kézműves termék, készítette: FurnsAndArt
anyaga: rózsa, lekvár, gyümölcs, virág, ehető virág, szörp
technika: élelmiszer előállítás

Rózsadoboz / Virágdoboz


   
   

Rózsadoboz / Virágdoboz leírása

Természetesen elegáns ajándékcsomag virágkedvelőknek, ínyenceknek. Csupa olyasmi, ami szavak nélkül mondja el, ami el nem mondható. Egy üveg rózsaszörp, egy-egy üveg rózsazselé, mézes rózsalekvár, chilis rózsazselé és egy Virágkonyha című könyv, névre szólóan dedikálva. Egyszerű, elegáns papírdobozban, mérete: 285x180x75 mm. A hozzá tartozó borítékba kézzel írt üzenetet írhatunk. Személyes átvétel Sóskúton, vagy a XI. kerületben.

Rózsadoboz / Virágdoboz jellemzői

Rózsadoboz / Virágdoboz szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 2 100 Ft 2 100 Ft

Rózsadoboz / Virágdoboz alkotója: FurnsAndArt

FurnsAndArt
Kert, konyha, képzőművészet és irodalom: ez mind az én asztalom. Ebből a szenvedélyből születnek saját szakácskönyveim, amelyek az ehető virágok varázslatos világát mutatják be. Több, mint 20 éves kutatómunka, egy gyönyörűséges ehető virágos kert, sok-sok főzés-kóstolás, fotózás és receptírás... lépj be te is virágos világomba, próbáld ki, milyen csodásak ezek az apró kis csodák, a virágok a tányérban!
És amikor a kert pihen, akkor az alkotóműhely kreatív része kap lendületet: régi bútorok, használati tárgyak nyernek új értelmet, alakulnak át egy-egy kis varázslattal, gyönyörűségünkre. Légy részese ennek a csodának is: ahogy tisztelettel nézem a tárgyakat, a bennük rejlő időt és formálom őket olyanná, hogy helyük legyen a ma emberénél. Megtisztelsz, ha választasz közülük, ha alkotásaimmal másoknak is örömet szerzel!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek