Új design szerint, kellemes tavaszi színekben és metálos csillogással festettem ezt az asztali képkeretet, kiemelve a visszafogott 3 d ...
Új design szerint, kellemes tavaszi színekben és metálos csillogással festettem ezt az asztali képkeretet, kiemelve a visszafogott 3 d mintát rajta, fényes lakkal kezeltem tartóssága véget. Glamouros enteriőrök kiegészítőjeként.
Méret: 13 cm x 18 cm
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 250 Ft | 1 250 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 310 Ft | 1 310 Ft |
Futárszolgálat előre fizetéssel | 1 380 Ft | 1 380 Ft |
Postapontra 2 kg-ig | 1 090 Ft | 1 090 Ft |
Foxpost csomagautomata S,M méret | 599 Ft | 599 Ft |
Foxpost csomagautomata L,XL méret | 1 099 Ft | 1 099 Ft |
Üdvözöllek kedves látogató!
Boltom termékei több kézműves szakma egyesítésével jöttek létre, mint például famegmunkálás az apróságoktól a bútorokig és a virágkötészet, hogy otthonunk szebb, virágosabb lehessen.
Ezért termékeim között találkozhatsz fából készített használati tárgyakkal, dekorációkkal, ajándéktárgyakkal melyet saját kezűleg készítettem és különböző díszítési technikákkal tettem egyedivé.
A virágok pedig életünk nélkülözhetetlen kellékei minden kisebb és nagyobb pillanatunk részei, emlékei,legyen szó egy fárasztó nap utáni hazatérésről, születésről, esküvőről és még sorolhatnám.
Termékeimet a harmonikus igényesség jellemzi, mind színvilágukban, mind külső megjelenésükben. Ehhez kapcsolódik a sok tíz évnyi tapasztalat mindkét szakmában,mely lehetővé teszi,hogy valóban, valódi minőséget nyújthassak nektek.
Nézelődj polcaimon és leld örömödet ezen tárgyak között otthonodban, lepd meg szeretteidet egy-egy szép ajándékkal.Számomra megtisztelő a választásod.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban