Nem tudod,hogy mit vigyél a barátnőd gyermekének születésnapja alkalmából ajándékba? Itt a tökéletes ajándék!
Aki nyuszikedvelő, Mimit ...
Nem tudod,hogy mit vigyél a barátnőd gyermekének születésnapja alkalmából ajándékba? Itt a tökéletes ajándék!
Aki nyuszikedvelő, Mimit biztos kedveli majd.
Ez az édes babacsörgő pont egy kisbaba kezébe való, puha belseje egy kis csörgőt rejt, ugyh rázogatás közben kellemes hangja van. Viszont a rágcsálást nem bírja, mert attól kiszakadhar az anyag és kibújhat belőle a tömőanyag.
Mimi feje poláranyagból, teste minőségi vászonból van, arca bionemezre varrt arcocska.
Kézzel mosható, maximum 30 fokon, de inkább óvatosan, dörzsölést, csavargatást mellőzve.
Száritása fektetve, fűtőtesten.
Töltőanyag: poliészter rostszál
Mimi csörgő mérete : 28cm hosszú
Boltomban megtalálod Mimi testvéreit is:)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 510 Ft | 510 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 590 Ft | 590 Ft |
Meska interjú az alkotóval »
Kedves Látogató!
Üdvözöllek Boltomban!
Juli vagyok és már kiskorom óta a szabadidőmet alkotással ütöm el. Mindig valami mást, mindig valami újat találok ki magamnak. A lényeg, hogy örömmel csinálom azt, amit csinálok, mert alkotni öröm. Jelenleg otthon vagyok a babámmal, de szerencsére azért jut időm \"kreatívkodni\". Legújabb hóbortom a süthető gyurma, úgyhogy mostanában ezekkel fogsz találkozni Boltomban. Remélem örömödet leled bennük,mert én igazán nagy örömmel alkottam meg őket!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban