Saját tervezésű és gyártású japán "Shoji"lámpa A többi általam gyártott egyedi lámpához hasonlóan, ezen bambuszból tervezett japán s...

kézműves termék, készítette: Larry35
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

anyaga: bambusz, fenyő, rízspapír
technika: famegmunkálás

Fali shoji lámpa


   
   

Fali shoji lámpa leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


Saját tervezésű és gyártású japán "Shoji"lámpa


A többi általam gyártott egyedi lámpához hasonlóan, ezen bambuszból tervezett japán stílusú "Shoji lámpa elkészültét is gondos tervezés előzte meg. Elsősorban azoknak ajánlom akik a szeretik az egzotikus hangulatvilágításokat.
A lámpatest natur tömör bambusz, fenyőléc felhasználásával, illetve kézzel készült importált különleges rizspapír árnyékolóval 100%-ban kézimunkával készül.

Tekintettel arra hogy a termék, saját gyártású állandó készleten pár pár mintadarab áll rendelkezésre nagyobb rendelés, illetve egyedi igények esetén a termék legyártásának átfutási ideje van, annak ellenére, hogy az alapanyagok nagy része állandó készlettel rendelkezésre áll. Nagyobb tétel esetén ez az idő a mennyiség függvényében növekedhet. Rendeléskor ezeket kérem figyelembe venni.

A hirdetésben megadott alapkiépítésű lámpa jellemzői :
lámpatest:1600*200*200 mm
anyaga: bambusz, fenyő, japán rizspapír
tápfeszültség: 220V
izzó: LED panel 3*7W összesen: 21W
csatlakozás : kisfeszültségű transzformátoron keresztül ( lámpatestbe építve)
A termékeim személyesen, postán, ill. futár révén vehetőek át.

Fali shoji lámpa jellemzői

kézműves termék, készítette: Larry35
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3530815

feltöltve
2019. szeptember 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Fali shoji lámpa szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft

Fali shoji lámpa alkotója: Larry35

Larry35
Gyermekkorom óta különös vonzalom fűz a lámpák és egyéb világító eszközökhöz. A fény központi szerepet játszik az életemben, meghatározza viszonyulásomat a dolgokhoz, helyzetkehez, erőteljesen befolyásolja a hangulatom. A közeli barátaim a fény gyermekének hívnak. Ha belépek valahova az első benyomásaimat mindig a helység megvilágítása alapján kapom, figyelmemet először mindig a világító eszközök kötik le. Kifejezetten rosszul érzem magam, ha nem megfelelőek a fényviszonyok. Az otthonunk kialakításakor is központi szerepet kapott a világítás. A feleségem szerint kissé túlzásba is vittem a dolgot. Sokszor úgy érzem, hogy az én feladatom, fényt vinni a sötétbe mind a gyakorlatban, mind pedig szellemi síkon. Érdekes, hogy ez a vonzalom az anyai nagyapámban is meg volt. Ő is állandóan lámpákat tervezett és készített elsősorban fémből kovácsolással, de készített fából és szinte minden elérhető anyagból. Valószínűleg az ehhez társuló kézügyességem, és késztetésem is tőle származik. A múltan elsősorban minimalista és modern eszközöket terveztem, készítettem fémből a LED technológia ötvözésével, melyet előszeretettel használok a munkáim során. Manapság, egy Távol- keleti utazást követően érdeklődésem a keleti stílus, és a bambusz mint alapanyag felé fordult. Ez a jelenlegi munkáimban is erőteljes tükröződik. Hogy mit hoz számomra a jövő? Több fényt és lámpát. Abban biztos vagyok :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: