Olyan ajtódíszre vágytam ami a karácsonyi időszakot leszámítva egész évben díszítheti az ajtót, így készült ez a romantikus, fáradt, pa...
Olyan ajtódíszre vágytam ami a karácsonyi időszakot leszámítva egész évben díszítheti az ajtót, így készült ez a romantikus, fáradt, pasztell vagy épp tavaszias árnyalatokból álló vintage hangulatú selyemvirág kopogtató.
A kereskedés árukészlete folyamatosan változik. A képen látható koszorúk nem minden esetben reprodukálhatók, így egy-egy szín vagy forma már nem elérhető, így leütés előtt mindenképp egyeztessünk!
A képen láthatók már gazdisak, így pont olyat nem tudok készíteni és nem is szeretnék.
Teljes mérete 32-36 cm (nagyobb is kérhető felér ellenében), luxus anyagú selyemvirágból készül!! Örök darab.
Személyesen Zuglóban vehető át, egyéb esetben postázom a vásárló költségére.
Köszönöm, hogy benéztél.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 250 Ft | 1 250 Ft |
Kedves érdeklődők,
egyedi lakberendezési termékeim natúr fa alapjai saját ötletem alapján magyar mesteremberek keze által készül, kizárólag az ÉN részemre gyártva, így üzletben ilyet garantáltan nem kapsz!
Amennyiben a termékeim között nem találsz neked tetszőt, bátran írj belső üzenetet, biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a te otthonodhoz legjobban passzoló darabot is!
A személyes átvételre kizárólag Zugló és környékén van lehetőség, egyéb esetben postázom a terméket.
Köszönöm, hogy benéztél, szívesen látlak máskor is. :)
Üdv,
Munzáth Bianca
Bluer Design
kérdésem van a termékkel kapcsolatban