Ismered az évszaktípusodat? Neked milyen színek állnak jól? :) Ehhez a karkötőhöz a meleg tavasz típus színpalettájáról válogattam cso...

kézműves termék, készítette: soldi
anyaga: pamut fonal, sárgaréz színű alkatrész
technika: csomózás, ékszerkészítés

14 in 1 karkötő - meleg tavasz


   
   

14 in 1 karkötő - meleg tavasz leírása

Ismered az évszaktípusodat? Neked milyen színek állnak jól? :)
Ehhez a karkötőhöz a meleg tavasz típus színpalettájáról válogattam csodaszép árnyalatokat.
Minden szálát külön-külön csomóztam pamut fonalból.
Olyan, mintha 14 karkötőt viselnénk egyszerre! :))
A karkötő hossza 17,5 cm.

Kérhető más színekkel is, érdeklődj belső üzenetben. :)

14 in 1 karkötő - meleg tavasz jellemzői

kézműves termék, készítette: soldi


jellemző


termékkód
3292588

feltöltve
2018. december 3.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

14 in 1 karkötő - meleg tavasz szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 530 Ft 530 Ft

14 in 1 karkötő - meleg tavasz alkotója: soldi

soldi
A csomózással 2004-ben kezdtem el foglalkozni. Az alapokat egy-két itthoni és külföldi honlapról, valamint könyvből sajátítottam el, teljesen autodidakta módon. A kezdeti nehézségek ellenére tudtam, hogy folytatnom kell a kísérletezést és kitartásom meghozta az eredményt: rátaláltam arra a hobbira, ami igazán nekem való. Annyira megtetszett, hogy azóta csupán kisebb megszakítással folyamatosan készítek karkötőket, s más kiegészítőket. A színes fonalakkal kialakítható minták egyre inkább alkotásra ösztönöztek.

2008 nyarán kezdtem a technikát ötvözni a gyöngyfűzéssel, ezzel is újabb variációkat létrehozva. A kísérletezés eredményeképp egyedi ékszerek készültek. Kedvelem az egyszerű formákat, a harsány színeket, ezek tükröződnek az ékszereimben is.

A csomózást mint technikát is igyekeztem népszerűsíteni. A témában honlapot hoztam létre az érdeklődőknek, illetve az egyik hazai könyvkiadónál eddig négy kötetem jelent meg.

Csomózott karkötőim:
Több ezer csomóból, nagy gondossággal készülő kiegészítők. A minták egy része saját tervezésű, de kész mintaleírások is alapul szolgálnak. Szívesen csomózok egyedi megrendeléseket, tervezek meg egyedi mintákat rendelésre.

Ékszerek:
Makramé csomók és gyöngyök párosításával született darabok. Ha a kínálatomban nem találtál színben vagy méretben megfelelőt, belső üzenetváltás után személyre szabva is elkészítem!

ÚJDONSÁG!
A 2010-es év újdonsága boltom kínálatában: egyedi, kézzel készített lámpagyöngyök a csomóim között. A lámpagyöngyök Bellisperennis gyönyörű munkái.

LEGÚJABB DARABOK:
2011-ben is igyekeztem valami újat hozni a kínálatomba, ez pedig a bőrszál mint alapanyag. Nagyon szeretem, mert jól kiegészíti és kiemeli Bellisperennis lámpagyöngyeit, de önmagában is csomózható, alakítható ki belőle ékszer.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: