RÉM RENDES... vagy RÉN RENDES ...CSALÁD :))) ajándék házikó

RÉM RENDES CSALÁD Vidám ajándék tréfás kedvű családoknak. Mérete: 20,5 x 20,5 x 8 cm Súlya: 80 dkg

kézműves termék, készítette: ajulia
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: fa, szatén szalagok, kerámia figurák, természetes anyagok
technika: famegmunkálás, mindenmás

RÉM RENDES... vagy RÉN RENDES ...CSALÁD :))) ajándék házikó


   
   

RÉM RENDES... vagy RÉN RENDES ...CSALÁD :))) ajándék házikó leírása

késztermék, azonnal szállítható

RÉM RENDES CSALÁD

Vidám ajándék tréfás kedvű családoknak.


Mérete: 20,5 x 20,5 x 8 cm
Súlya: 80 dkg

RÉM RENDES... vagy RÉN RENDES ...CSALÁD :))) ajándék házikó jellemzői

kézműves termék, készítette: ajulia
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3294117

feltöltve
2018. december 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

RÉM RENDES... vagy RÉN RENDES ...CSALÁD :))) ajándék házikó szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény előre fizetéssel 1 200 Ft 700 Ft

RÉM RENDES... vagy RÉN RENDES ...CSALÁD :))) ajándék házikó alkotója: ajulia

ajulia
Üdvözöllek boltomban.

Életem során folyamatosan a harmóniát keresem. Ezt szeretném megteremteni családunkban, otthonunkban, óvónőként a munkám során, és a házikóim megálmodásakor is. A kreativitás betölti az ünnep- és a hétköznapjaimat. Kedvenc színeim a kék a zölddel, a púder és az ekrü. Szeretem a természetességet, a természet pompázó árnyalatait.
Szívem csücske a zene és a fotózás. Szeretem pozitívan látni és láttatni a világot, megtalálni szépségeit a hit erején keresztül.

Gyermekkorom óta meghatározza életemet az alkotás öröme. Már pici lányként is vonzódtam a természetes anyagokhoz, különösen a fa szépsége ejtette rabul a szívem. Ezen túl rajongtam a színes kelmék különböző textúrái iránt. Tini lányként szabtam-varrtam, később óvónői diplomám mellé varrónői képesítést is szereztem. Családi vállalkozásunkban bútortervezéssel foglalkoztam, ezáltal közel kerültem a lakberendezés világához, tanultam és a képesítést is megszereztem.
A madarak iránti rajongásom vonzott a fa madárodúk- és etetők felé, egyedi madárházikókról álmodtam. Most ezt a szenvedélyemet élem az ajándékházikók készítésével.

Elsősorban természetes anyagokkal dolgozom. A fa illatának bűvöletében alkotok, ezért a fa az elsődleges alapanyag, szárított növényekkel és préselt virágokkal díszítek, előszeretettel használom a természet kincseit... egy parányi kagyló, különleges formájú termés, egy-egy színes madártoll adja az alkotásaim egyediségét. A dekorációban is törekszem a természetességre, és szívesen alkalmazok miniatűr kelléket is.

Úgy érzem, hogy mindig az aktuális alkotásom hoz lázba és az köti le minden gondolatomat, minden szabad percemet. Ugyanakkor úgy vagyok, mint anyaként a gyermekeimmel, óvónőként a csemetéimmel, mindegyik gyerkőcöt másért és másért szeretem. Hiszen a házikók köré más és más történetek szövődnek, híd lehetek az ajándékozó és az ajándékozott között, az alkotás öröme az ajándékozás szeretetével megsokszorozódik.

A házikó, mint forma, számomra szimbóluma az otthon melegének, az összetartozásnak, a meghitt együttlétnek. Mivel életemben a család a legfontosabb, ez ösztönöz az alkotásokban is.
A természet iránti szeretetemet is tovább adhatom ezáltal mások felé, remélhetőleg ösztönző hatással.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek