A bolti tisztasági és egészségügyi betétekkel "gondjaid" vannak? Nekem is. Illetve csak voltak! Én találtam magamnak egy remek megoldás...
A bolti tisztasági és egészségügyi betétekkel "gondjaid" vannak? Nekem is. Illetve csak voltak! Én találtam magamnak egy remek megoldást, amit neked is szívből ajánlok!
Használj mosható egészségügyi betétet!
A forma és méret megalkotását, saját jó fél éves termékteszt előzte meg. A második gyermekem születése után valami oknál fogva nem bírtam használni a bolti tisztasági és egészségügyi betéteket. Hajlamosabb lettem fertőzések elkapására is. Kellemetlen tüneteket tapasztaltam magamon( kiütés, viszketés,görcsök).....Ekkor találtam rá a mosható betétre. Először képeket külföldi oldalakon láttam és varrtam magamnak pár betétet. Addig a létezéséről sem tudtam....Persze rengeteg forma, méret volt tesztelve, mire megalkottam az igaziakat.
Környezetbarát megoldás is, hisz általa nem keletkezik felesleges szemét a háztartásban!
Tisztítása is egyszerű, saját mosószer receptemet szívesen megosztom veled!
Saját tapasztalatom az évek során a vérzés mennyiségének csökkenése ( harmada) és a menzesz hosszának lerövidülése ( 7-8 nap helyett most 4 nap!).
Tartalma:
2 darab kuki alaku betét
1 db közepes méretű:
Hossza 28 cm, a szárnyaknál 22 cm széles, összepatentolva 7,5 cm széles.
4 réteg bambuszfrottír nedvszívó van bennük + 1 réteg Pul nedvességzáró anyag.
1790
1 db kicsi 20 cm hosszú, szárnyaknál 19 cm széles,3 réteg bambuszfrottír nedvszívó van bennük + 1 réteg Pul nedvességzáró anyag.
1390 ft
Szett ára : 3580 ft
Mindkét fele pamutvászonból van. A varrott fele hordható, alján található a cimkém. Az anyagok avatottak, mosógépben 40-max. 60 fokon moshatóak. Szárítógépbe nem ajánlott tenni, a Pul es műanyag patent miatt.
Műanyag patenttal lehet a fehérneműre rögzíteni. Bősége állítható
Részletes kezelési leírást is adok!
Ha más, egyedi méretben szeretnél csodaszép betéteket, akkor keressetek belső üzenetben!
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
![]() |
1 250 Ft | 1 250 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 730 Ft | 730 Ft |
Személyes átvétel Sopronban és Harkán | 0 Ft | 0 Ft |
Egész életemben először most foglalkozom olyan kreatív alkotással,két gyermekemmel és férjemmel az oldalamon ami igazán boldoggá tesz. Mindig is vonzott ez az irány,de 2013-ban kapott teret igazán az életemben. Varrok, festek, dekorálok, alkotok, újrahasznosítok, állandóan az új ötleteken töröm a fejem! Szeretem az egyedi megrendeléseket és a kihívásokat is. Minden termékemmel szeretném a gyerekeket és felnőtteket egyaránt boldoggá tenni, hasznosat alkotni számukra.
Az alkotóerő legyen Veletek!
Szeretettel: Rita
kérdésem van a termékkel kapcsolatban