Apró irizáló türkiz színű üveggyöngyöket és csokibarna makraméfonalat használtam ehhez a karkötőhöz. A gyöngyök a karkötő közepén gyön...

kézműves termék, készítette: soldi
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: c-lon fonal, üveggyöngy, bronz színű alkatrészek
technika: csomózás, ékszerkészítés

Türkiz-barna makramé karkötő


   
   

Türkiz-barna makramé karkötő leírása

késztermék, azonnal szállítható

Apró irizáló türkiz színű üveggyöngyöket és csokibarna makraméfonalat használtam ehhez a karkötőhöz. A gyöngyök a karkötő közepén gyöngysorként díszítik az egyszerű, letisztult mintát.

Hossza 17 cm, szélessége 1,3 cm, delfinkapoccsal záródik.
Ha más színekkel szeretnéd, érdeklődj üzenetben. :)

Az utolsó kép illusztráció, az ár a türkiz-barna karkötőre vonatkozik.

Türkiz-barna makramé karkötő jellemzői

kézműves termék, készítette: soldi
késztermék, azonnal szállítható


jellemző

színek

termékkód
3413548

feltöltve
2019. május 7.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Türkiz-barna makramé karkötő szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 530 Ft 530 Ft

Türkiz-barna makramé karkötő alkotója: soldi

soldi
A csomózással 2004-ben kezdtem el foglalkozni. Az alapokat egy-két itthoni és külföldi honlapról, valamint könyvből sajátítottam el, teljesen autodidakta módon. A kezdeti nehézségek ellenére tudtam, hogy folytatnom kell a kísérletezést és kitartásom meghozta az eredményt: rátaláltam arra a hobbira, ami igazán nekem való. Annyira megtetszett, hogy azóta csupán kisebb megszakítással folyamatosan készítek karkötőket, s más kiegészítőket. A színes fonalakkal kialakítható minták egyre inkább alkotásra ösztönöztek.

2008 nyarán kezdtem a technikát ötvözni a gyöngyfűzéssel, ezzel is újabb variációkat létrehozva. A kísérletezés eredményeképp egyedi ékszerek készültek. Kedvelem az egyszerű formákat, a harsány színeket, ezek tükröződnek az ékszereimben is.

A csomózást mint technikát is igyekeztem népszerűsíteni. A témában honlapot hoztam létre az érdeklődőknek, illetve az egyik hazai könyvkiadónál eddig négy kötetem jelent meg.

Csomózott karkötőim:
Több ezer csomóból, nagy gondossággal készülő kiegészítők. A minták egy része saját tervezésű, de kész mintaleírások is alapul szolgálnak. Szívesen csomózok egyedi megrendeléseket, tervezek meg egyedi mintákat rendelésre.

Ékszerek:
Makramé csomók és gyöngyök párosításával született darabok. Ha a kínálatomban nem találtál színben vagy méretben megfelelőt, belső üzenetváltás után személyre szabva is elkészítem!

ÚJDONSÁG!
A 2010-es év újdonsága boltom kínálatában: egyedi, kézzel készített lámpagyöngyök a csomóim között. A lámpagyöngyök Bellisperennis gyönyörű munkái.

LEGÚJABB DARABOK:
2011-ben is igyekeztem valami újat hozni a kínálatomba, ez pedig a bőrszál mint alapanyag. Nagyon szeretem, mert jól kiegészíti és kiemeli Bellisperennis lámpagyöngyeit, de önmagában is csomózható, alakítható ki belőle ékszer.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: