Tengeri csillag karkötő ásványokkal

A karkötőt amazonit, dzi achát ásványgyöngyökből, egy ezüst medáltartóra szerelt türkinit csillagból és ezüst köztesekből fűztem. Egy...

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: gumis damil, ezüst köztes, amazonit, türkinit, dzi achát
technika: gyöngyfűzés, ékszerkészítés

Tengeri csillag karkötő ásványokkal


   
   

Tengeri csillag karkötő ásványokkal leírása

késztermék, azonnal szállítható

A karkötőt amazonit, dzi achát ásványgyöngyökből, egy ezüst medáltartóra szerelt türkinit csillagból és ezüst köztesekből fűztem.

Egy igazán mutatós karkötő született, amely a tengerparton, vízparton kihagyhatatlan kiegészítő!

AMAZONIT
Csakra: szívcsakra, torokcsakra.
Csillagjegy: Szűz.
Blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeli a mikrohullámokat és a mobiltelefon kisugárzását, valamint véd az elektromágneses szennyeződés ellen.
Megnyugtatja az agyat és az idegrendszert, összehangolja a fizikai?éteri testet, ezzel elősegíti az optimális egészséget. Egyensúlyban tartja a férfi? és a női energiákat, valamint sok szempontból a személyiséget.
Enyhíti az érzelmi megrázkódtatást, csökkenti az aggódást és a félelemérzetet. Eloszlatja a negatív energiát és az elkeseredést.
Az amazonit elixírje rendkívül hatással van a tudat minden szintjére. Nyilvánvalóvá teszi az egyetemes szeretetet.
Szétoszlatja a negatív energiákat és az idegrendszeren belüli blokkokat. Hasznos a csontritkulásra, a fogszuvasodásra, a kalciumhiányra és a lerakódásokra; helyreállítja az anyagcsere folyamatokat, amelynek zavarai okozzák ezeket a betegségeket. Oldja az izomgörcsöket.

ACHÁT
A csíkos achátot, amit tibetiül dzi kő néven ismernek, védelmező amulettként szokás viselni az ártó szándékú hatások ellen.
Úgy tartják, hogy képesek védelmet nyújtani szerencsétlenség ellen, és áldást hoz viselőjére, stabilizálja a vérnyomást, fokozza a belső erőt, életenergiát, jó szerencsét és boldogságot vonz a tulajdonosának. Tisztelik szent védelmező varázsát, valamint a szimbóluma a jólétnek és az egészségnek.
A Dzi rezgése képes szabályozni a test, a vér, és a "qi" áramlását, megteremti az egyensúlyt a test yin és a yang fele között, kiegyensúlyozza az öt elemet, javítja a immunrendszert. A hatások hasonlóak, mint az akupunktúra esetében.

TÜRKIZ
Az ásványnak tulajdonított hatás: kiegyensúlyozó és felvidító hatása van, véd a külvilág negatív hatásaitól. Nagy segítség a boldogság, és boldogtalanság okainak felismerésében, és kezelésében. Tisztítja és erősíti az aurát, segít megőrizni energiatartalékainkat. Enyhít a kimerültségen, a savasodáson, a gyomorpanaszokon és a görcsökön. Segíti a zsírégetést, méregtelenítést.
Csillagjegyei: Bika, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Halak Kapcsolódó csakra: torok csakra

A karkötő 17-18 cm-es csuklóra ajánlott.

Akció:
az aktuális akciókról a boltom főoldalán olvashatsz!

Tengeri csillag karkötő ásványokkal jellemzői

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható


jellemző

színek

termékkód
3323980

feltöltve
2019. január 19.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Tengeri csillag karkötő ásványokkal szállítása

A postán kívül személyes átvételre Törökbálinton és Budapest bizonyos részein (VI., XI., kerületek, 4-es, 6-os villamos bizonyos szakaszai, 4-es metró vonala) van lehetőség!

A termékeket mindig gondosan becsomagolva - pufi zacskóval kibélelve - postakész borítékban postázom. Kérlek vedd figyelembe, hogy csak ajánlva adok fel kiegészítőt, a későbbi problémák elkerülése végett.
Amennyiben a termékkel kapcsolatban bármi kifogás van, megpróbálok megoldást keresni rá, ez esetben kérlek minden esetben vedd fel velem a kapcsolatot!
Amennyiben két terméknél többet vásárolsz, úgy a mennyiség alapján a postaköltség költsége magasabb lehet a lentieknél megadottnál!

EGYÉB POSTÁZÁSI LEHETŐSÉGET IS VÁLASZTHATSZ (PL. FOXPOST, POSTÁN MARADÓ CSOMAG, STB.), ERRŐL KÉRLEK BELSŐ ÜZENETBEN EGYEZTESSÜNK!

Utánvételes vásárlásra jelenleg nincs lehetőség a boltomban!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 1 600 Ft
FOXPOST 800 Ft 800 Ft
Postán maradó csomag 600 Ft 600 Ft

Tengeri csillag karkötő ásványokkal alkotója: fabianildi

fabianildi Meska interjú az alkotóval »

Korábban rengeteget fűztem, amit egy időre - többnyire időhiány miatt - abba kellett hagynom. Nemrég újból felfrissítettem ilyen irányú tudásomat és elkezdtem alkotni. Mindig a végeredmény lebeg a szemem előtt! A fűzésen kívül sok mindenbe belekóstoltam, mint pl. a decoupage, zsugor-fóliázás, kötés, koszorúkészítés, stb.

Nagyon szeretem a színes és vidám dolgokat, legszívesebben fagyöngyökkel dolgozom.
Egy-egy szín vagy színösszeállítás a kedvünket és a napunkat is befolyásolja, jó irányba tereli.

A célom egyrészt az, hogy másoknak is mosolyt csaljak az arcára, ha rátekintenek a tarka-barka és színes kiegészítőkre!
Másrészt jól esik gyöngyörködni az elkészült alkotásokban és bezsebelni az elismeréseket, ha valami különlegeset sikerül alkotni! :-)

A legjobb érzés mégis az, hogy ha valakinek örömöt tudok szerezni az ékszereimmel!!!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: