Kívül egy minőségi pamutvászon anyagból, belül egyszínű pénztárca. Van benne 6 rekesz kártyáknak, egy cipzáras és kettő nagyobb rekes...

kézműves termék, készítette: miniwerka
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: pamutvászon
technika: varrás, újrahasznosított alapanyagból készült termékek

Pénztárca - CUBA PARTY


   
   

Pénztárca - CUBA PARTY leírása

késztermék, azonnal szállítható

Kívül egy minőségi pamutvászon anyagból, belül egyszínű pénztárca.

Van benne 6 rekesz kártyáknak, egy cipzáras és kettő nagyobb rekesz.

Szépen ki van merevítve, patentos pánttal záródik.

Más anyagból is rendelhető. Kérj ajánlatot!

15 x 10 cm

Pénztárca - CUBA PARTY jellemzői

kézműves termék, készítette: miniwerka
késztermék, azonnal szállítható
anyag
termékkód
3345461

feltöltve
2019. február 14.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Pénztárca - CUBA PARTY szállítása

Garancia: Azt szeretném, hogy a vásárlóim 100%-ig elégedettek legyenek a termékeimmel. Ha a termékem nem nyeri el a teszésedet a kézhezvételkor, vagy meggondolod magad, 3 munkanapon belül visszaveszem és visszautalom az árát. Kérlek vedd figyelembe, hogy a postaköltséget nem tudom visszautalni.
Ha a termékem 1 éven belül meghibásodik (varratok kilazulása, részek leválása) ingyenesen megjavítom. A szállítást esetileg egyeztetjük.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 250 Ft 1 250 Ft

Pénztárca - CUBA PARTY alkotója: miniwerka

miniwerka Meska interjú az alkotóval »

Egyedi tervezésű hátizsákokat és táskákat készítek precíz műhelymunkával. A tervezési folyamat a megrendelő elképzeléséből, igényéből indul ki, én pedig a megvalósíthatósággal kapcsolatban a sokéves tapasztalatomat, anyagismeretemet, és esztétikai érzékemet adom hozzá a munkához. Végül a kivitelezés is az én dolgom, az elmúlt évek során kidolgozott és kiforrt mozdulataim végeredményeként minőségi, különleges darabok kerülnek ki a műhelyemből.
Küldetésem, hogy kézműves minőséget adhassak a világnak és egyedi megjelenést a nőknek. Megrendelőim olyan nők akik a sportos és tömeggyártású ?Quetchás? stíluson túl szeretnének lépni a nőiesség felé, de a praktikussághoz és minőséghez ragaszkodnak.
A színek, minták és fazonok kombinálhatósága szinte végtelen számú variációs lehetőséget jelentenek. Nálam lehet variálni, hiszen az a cél hogy a végtermék tökéletesen tessen és éveken át jó szolgálatot tegyen gazdájának. Ezért a tervezési fázist nem szabad elkapkodni. Tanácsaimmal segítem a megrendelőimet a bőség zavarában eligazodni és azt a megoldást megtalálni ami a leginkább megfelel. Zsebek és rekeszek, egyéb apró részletek tekintetében is nyitott vagyok az egyedi megoldásokra.
Az elmúlt években felkutattam a legjobb minőségű pamut vagy vízálló outdoor alapanyagokat, amik itthon elérhetőek. Ihletadónak az eddig elkészített munkáimat ajánlom.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: