Pasztell vagy fagylalt?-Textilékszer-rózsás bross

Ennek a rózsabrossnak a színei lehetnek - kiki értelmezése szerint - pasztel vagy fagylalt színűek… Tulajdonképpen mindegy is a lényeg,...

kézműves termék, készítette: igliceszivem
anyaga: zsorzsett, selyem, szövet, szatén, brosstű
technika: ékszerkészítés

Pasztell vagy fagylalt?-Textilékszer-rózsás bross


   
   

Pasztell vagy fagylalt?-Textilékszer-rózsás bross leírása

Ennek a rózsabrossnak a színei lehetnek - kiki értelmezése szerint - pasztel vagy fagylalt színűek… Tulajdonképpen mindegy is a lényeg, hogy tetsszen. Krém, púderrózsaszín, púderes lila selyem és szatén rózsákat kötöttem csokorba, így alakítottam ki ennek a különleges kiegészítőnek a formáját, amely lehet bross, tűzhető sálra vagy a ruha kivágás közepére. Igen dekoratív, különleges darab, amelyben nem maradsz észrevétlen. Vidám nyári napokon kötelező viselet :) de alkalmi viseletek remek kiegészítője is lehet.

Mérete: kb. 11X6 cm

Pasztell vagy fagylalt?-Textilékszer-rózsás bross jellemzői

kézműves termék, készítette: igliceszivem
termékkód
3348978

feltöltve
2019. február 19.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Pasztell vagy fagylalt?-Textilékszer-rózsás bross szállítása

Postai küldemények esetében a mindenkor hatályos postai díjszabás szerinti árat és a csomagolás költségét számítom fel. A jelenlegi díjszabás szerint a korábbi módon már nem tudom postázni (a korábbi árakon) küldeményeimet. Javaslom a csomagautomaták használatát vagy a csomagok "postán maradó" kézbesítésével történő küldését, így a korábban megszokott, mérsékelt árakon, 500-600 forintért lehet postázni továbbra is.
Mivel képek alapján vásárolunk, lehet, hogy a valóságban mást mutat a megvásárolt termék, ezért 14 napon belül visszaküldheted, az árát pedig visszautalom. A feltüntetett postázási ár kiindulási alap (minimum), a küldemény súlyával változhat! Kérlek vedd figyelembe, hogy a csomagolás is költséget jelent, amit igyekszem átvállalni.
Termékeimre a készítés során keletkezett esetleges hibákért garanciát vállalok, a használatból eredő meghibásodásokért nem. Termékeimet erős nyomástól, víztől védeni kell! A tartósság érdekében varrás és ragasztás kombinációját alkalmazom.
Személyes átvételre Budapesten vagy Dunakeszin van lehetőség, előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 550 Ft 1 550 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 790 Ft 1 790 Ft
Postán maradó ajánlott küldemény 600 Ft 700 Ft
MPL csomagautomata 890 Ft 890 Ft

Pasztell vagy fagylalt?-Textilékszer-rózsás bross alkotója: igliceszivem

igliceszivem
....úgy szokott kezdődni, hogy "már kora gyermekkorom óta", igen nálam is. Az első rózsámat akkor csináltam. Azóta számos "műfajban" kipróbáltam magam, egy dolog állandóan jelen volt, a virágok szenvedélyes szeretete. Ez késztet mai nap is arra, hogy a mesterséges környezetembe plántáljam az általam készített, a természet formáira hangolt virágokat, kiegészítőket.

Alkalmazott technikáim között a kézi varrást kedvelem a legjobban, de nem vetem el a modern "találmányokat" sem. Különös lehetőséget látok az olvasztásos-hőkezeléses virágkészítésben, és a ragasztás által kibővített lehetőségeket is megragadom, virágaimat a kézi varrás és a ragasztás kombinációjával alakítom ki, kihasználva a két módszer előnyeit, a tartósságot, a tökéletesebb formázást.
Szívesen alkalmazom virágszirmaim élethűbb kialakításánál a festést, színezést, amit saját kezűleg, kizárólag növényi színezékkel valósítok meg.
A gyakran "nagyobbat" mutató fotókat a termék jobb szemléltetése miatt készítem, de a méreteket mindig szerepeltetem a szöveges leírásban, és modellen vagy próbababán is bemutatom a valós arányok érzékeltetése végett.
A valódi bőr megmunkálása által kínált lehetőségek kiaknázásával készítem bőrékszereimet, nem a hagyományos bőrművesség, hanem saját kísérletezéseim során kialakított módszerekkel.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: