INGYEN!!!!!Pöttyös csoki - rózsabross!

AZ EREDETI ÁR HELYETT MOST AJÁNDÉKBA ADOM ANNAK A KEDVES VÁSÁRLÓMNAK, AKI BÁRMILYEN ÉRTÉKBEN VÁSÁROL MÉG A BOLTOMBÓL! A legszebb csoko...

kézműves termék, készítette: igliceszivem
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: organza, brosstű
technika: ékszerkészítés

INGYEN!!!!!Pöttyös csoki - rózsabross!


   
   

INGYEN!!!!!Pöttyös csoki - rózsabross! leírása

késztermék, azonnal szállítható


AZ EREDETI ÁR HELYETT MOST AJÁNDÉKBA ADOM ANNAK A KEDVES VÁSÁRLÓMNAK, AKI BÁRMILYEN ÉRTÉKBEN VÁSÁROL MÉG A BOLTOMBÓL!
A legszebb csokoládé barna árnyalatú organzából készült ez a rózsa. Ráadásul pöttyös is!
Romantikus és elegáns. Lakásdekorációnak is kiválóan alkalmas, amellett, hogy brossként is jól mutat. Sálon, stólán vagy táskán.Méret:
- átmérő kb. 9 cm.INGYEN!!!!!Pöttyös csoki - rózsabross! jellemzői

kézműves termék, készítette: igliceszivem
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő
termékkód
3421411

feltöltve
2019. május 18.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

INGYEN!!!!!Pöttyös csoki - rózsabross! szállítása

Postai küldemények esetében a mindenkor hatályos postai díjszabás szerinti árat és a csomagolás költségét számítom fel. A jelenlegi díjszabás szerint a korábbi módon már nem tudom postázni (a korábbi árakon) küldeményeimet. Javaslom a csomagautomaták használatát vagy a csomagok "postán maradó" kézbesítésével történő küldését, így a korábban megszokott, mérsékelt árakon, 500-600 forintért lehet postázni továbbra is.
Mivel képek alapján vásárolunk, lehet, hogy a valóságban mást mutat a megvásárolt termék, ezért 14 napon belül visszaküldheted, az árát pedig visszautalom. A feltüntetett postázási ár kiindulási alap (minimum), a küldemény súlyával változhat! Kérlek vedd figyelembe, hogy a csomagolás is költséget jelent, amit igyekszem átvállalni.
Termékeimre a készítés során keletkezett esetleges hibákért garanciát vállalok, a használatból eredő meghibásodásokért nem. Termékeimet erős nyomástól, víztől védeni kell! A tartósság érdekében varrás és ragasztás kombinációját alkalmazom.
Személyes átvételre Budapesten vagy Dunakeszin van lehetőség, előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 550 Ft 1 550 Ft
postán maradó 600 Ft 750 Ft
posta csomagautomata 890 Ft 890 Ft

INGYEN!!!!!Pöttyös csoki - rózsabross! alkotója: igliceszivem

igliceszivem
....úgy szokott kezdődni, hogy "már kora gyermekkorom óta", igen nálam is. Az első rózsámat akkor csináltam. Azóta számos "műfajban" kipróbáltam magam, egy dolog állandóan jelen volt, a virágok szenvedélyes szeretete. Ez késztet mai nap is arra, hogy a mesterséges környezetembe plántáljam az általam készített, a természet formáira hangolt virágokat, kiegészítőket.

Alkalmazott technikáim között a kézi varrást kedvelem a legjobban, de nem vetem el a modern "találmányokat" sem. Különös lehetőséget látok az olvasztásos-hőkezeléses virágkészítésben, és a ragasztás által kibővített lehetőségeket is megragadom, virágaimat a kézi varrás és a ragasztás kombinációjával alakítom ki, kihasználva a két módszer előnyeit, a tartósságot, a tökéletesebb formázást.
Szívesen alkalmazom virágszirmaim élethűbb kialakításánál a festést, színezést, amit saját kezűleg, kizárólag növényi színezékkel valósítok meg.
A gyakran "nagyobbat" mutató fotókat a termék jobb szemléltetése miatt készítem, de a méreteket mindig szerepeltetem a szöveges leírásban, és modellen vagy próbababán is bemutatom a valós arányok érzékeltetése végett.
A valódi bőr megmunkálása által kínált lehetőségek kiaknázásával készítem bőrékszereimet, nem a hagyományos bőrművesség, hanem saját kísérletezéseim során kialakított módszerekkel.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: