Tiszta selyem rózsabimbókat csipkével valódi bőrrel vontam be, egy régi, antik csipke szalaggal díszítettem, valódi bőrrel bevont maka...
Tiszta selyem rózsabimbókat csipkével valódi bőrrel vontam be, egy régi, antik csipke szalaggal díszítettem, valódi bőrrel bevont makaron alapra rögzítettem, és a kis csokrot csipkébe csomagoltam. A bimbókat kézzel festettem valódihoz hasonló árnyalatúra.
Igazi romantika, az antik csipke, a tiszta selyem és a valódi bőr egyszerre természetes és romantikus összhatású.
Méretek: a makaron átmérője kb. 5 cm, teljes átmérő kb. 7-8 cm.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 1 500 Ft | 1 850 Ft |
Postán maradó ajánlott küldemény | 550 Ft | 650 Ft |
MPL csomagautomata | 890 Ft | 890 Ft |
....úgy szokott kezdődni, hogy "már kora gyermekkorom óta", igen nálam is. Az első rózsámat akkor csináltam. Azóta számos "műfajban" kipróbáltam magam, egy dolog állandóan jelen volt, a virágok szenvedélyes szeretete. Ez késztet mai nap is arra, hogy a mesterséges környezetembe plántáljam az általam készített, a természet formáira hangolt virágokat, kiegészítőket.
Alkalmazott technikáim között a kézi varrást kedvelem a legjobban, de nem vetem el a modern "találmányokat" sem. Különös lehetőséget látok az olvasztásos-hőkezeléses virágkészítésben, és a ragasztás által kibővített lehetőségeket is megragadom, virágaimat a kézi varrás és a ragasztás kombinációjával alakítom ki, kihasználva a két módszer előnyeit, a tartósságot, a tökéletesebb formázást.
Szívesen alkalmazom virágszirmaim élethűbb kialakításánál a festést, színezést, amit saját kezűleg, kizárólag növényi színezékkel valósítok meg.
A gyakran "nagyobbat" mutató fotókat a termék jobb szemléltetése miatt készítem, de a méreteket mindig szerepeltetem a szöveges leírásban, és modellen vagy próbababán is bemutatom a valós arányok érzékeltetése végett.
A valódi bőr megmunkálása által kínált lehetőségek kiaknázásával készítem bőrékszereimet, nem a hagyományos bőrművesség, hanem saját kísérletezéseim során kialakított módszerekkel.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban