Gyönyörű rózsaszín, világos mályva és ezüst szín találkozása. A karkötő alapja ezüstszürke makramé fonal, közepére rózsaszín selyemfény...

kézműves termék, készítette: soldi
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.

anyaga: c-lon fonal, üveggyöngy, ezüst színű alkatrészek, cseh kásagyöngy
technika: csomózás, ékszerkészítés

Rose - makramé karkötő


   
   

Rose - makramé karkötő leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.


Gyönyörű rózsaszín, világos mályva és ezüst szín találkozása. A karkötő alapja ezüstszürke makramé fonal, közepére rózsaszín selyemfényű csiszolt üveggyöngyöt tettem, köré halvány mályva, fémes rózsaszín és ezüst színű kásagyöngyöt csomóztam. Ezüst színű szerelék illett hozzá.

Szélessége a legszélesebb részén 2,5 cm, hosszát a megrendelő által kért méretre igazítom.
Ha más színekkel szeretnéd, érdeklődj üzenetben. :)

Rose - makramé karkötő jellemzői

kézműves termék, készítette: soldi
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.jellemző


termékkód
3358781

feltöltve
2019. március 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Rose - makramé karkötő szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 530 Ft 530 Ft

Rose - makramé karkötő alkotója: soldi

soldi
A csomózással 2004-ben kezdtem el foglalkozni. Az alapokat egy-két itthoni és külföldi honlapról, valamint könyvből sajátítottam el, teljesen autodidakta módon. A kezdeti nehézségek ellenére tudtam, hogy folytatnom kell a kísérletezést és kitartásom meghozta az eredményt: rátaláltam arra a hobbira, ami igazán nekem való. Annyira megtetszett, hogy azóta csupán kisebb megszakítással folyamatosan készítek karkötőket, s más kiegészítőket. A színes fonalakkal kialakítható minták egyre inkább alkotásra ösztönöztek.

2008 nyarán kezdtem a technikát ötvözni a gyöngyfűzéssel, ezzel is újabb variációkat létrehozva. A kísérletezés eredményeképp egyedi ékszerek készültek. Kedvelem az egyszerű formákat, a harsány színeket, ezek tükröződnek az ékszereimben is.

A csomózást mint technikát is igyekeztem népszerűsíteni. A témában honlapot hoztam létre az érdeklődőknek, illetve az egyik hazai könyvkiadónál eddig négy kötetem jelent meg.

Csomózott karkötőim:
Több ezer csomóból, nagy gondossággal készülő kiegészítők. A minták egy része saját tervezésű, de kész mintaleírások is alapul szolgálnak. Szívesen csomózok egyedi megrendeléseket, tervezek meg egyedi mintákat rendelésre.

Ékszerek:
Makramé csomók és gyöngyök párosításával született darabok. Ha a kínálatomban nem találtál színben vagy méretben megfelelőt, belső üzenetváltás után személyre szabva is elkészítem!

ÚJDONSÁG!
A 2010-es év újdonsága boltom kínálatában: egyedi, kézzel készített lámpagyöngyök a csomóim között. A lámpagyöngyök Bellisperennis gyönyörű munkái.

LEGÚJABB DARABOK:
2011-ben is igyekeztem valami újat hozni a kínálatomba, ez pedig a bőrszál mint alapanyag. Nagyon szeretem, mert jól kiegészíti és kiemeli Bellisperennis lámpagyöngyeit, de önmagában is csomózható, alakítható ki belőle ékszer.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: