Színesedjünk! :) Legyező formájú, többféle színű makraméfonalból csomózott fülbevaló. Az alján egy gyönyörű, csiszolt cseppecske csüng....

kézműves termék, készítette: soldi
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: makramé fonal, ezüst színű alkatrész, üveggyöngy
technika: csomózás, ékszerkészítés

Színes legyezőfüli


   
   

Színes legyezőfüli leírása

késztermék, azonnal szállítható

Színesedjünk! :)
Legyező formájú, többféle színű makraméfonalból csomózott fülbevaló. Az alján egy gyönyörű, csiszolt cseppecske csüng.
Más színekből is el tudom készíteni, akár a kedvenc ruháddal harmonizáló színekkel is.
A fülbevaló szélessége kb. 3 cm, hossza akasztóval 4,5 cm.


Színes legyezőfüli jellemzői

kézműves termék, készítette: soldi
késztermék, azonnal szállítható


jellemző

színek

termékkód
3368071

feltöltve
2019. március 16.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Színes legyezőfüli szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 530 Ft 530 Ft

Színes legyezőfüli alkotója: soldi

soldi
A csomózással 2004-ben kezdtem el foglalkozni. Az alapokat egy-két itthoni és külföldi honlapról, valamint könyvből sajátítottam el, teljesen autodidakta módon. A kezdeti nehézségek ellenére tudtam, hogy folytatnom kell a kísérletezést és kitartásom meghozta az eredményt: rátaláltam arra a hobbira, ami igazán nekem való. Annyira megtetszett, hogy azóta csupán kisebb megszakítással folyamatosan készítek karkötőket, s más kiegészítőket. A színes fonalakkal kialakítható minták egyre inkább alkotásra ösztönöztek.

2008 nyarán kezdtem a technikát ötvözni a gyöngyfűzéssel, ezzel is újabb variációkat létrehozva. A kísérletezés eredményeképp egyedi ékszerek készültek. Kedvelem az egyszerű formákat, a harsány színeket, ezek tükröződnek az ékszereimben is.

A csomózást mint technikát is igyekeztem népszerűsíteni. A témában honlapot hoztam létre az érdeklődőknek, illetve az egyik hazai könyvkiadónál eddig négy kötetem jelent meg.

Csomózott karkötőim:
Több ezer csomóból, nagy gondossággal készülő kiegészítők. A minták egy része saját tervezésű, de kész mintaleírások is alapul szolgálnak. Szívesen csomózok egyedi megrendeléseket, tervezek meg egyedi mintákat rendelésre.

Ékszerek:
Makramé csomók és gyöngyök párosításával született darabok. Ha a kínálatomban nem találtál színben vagy méretben megfelelőt, belső üzenetváltás után személyre szabva is elkészítem!

ÚJDONSÁG!
A 2010-es év újdonsága boltom kínálatában: egyedi, kézzel készített lámpagyöngyök a csomóim között. A lámpagyöngyök Bellisperennis gyönyörű munkái.

LEGÚJABB DARABOK:
2011-ben is igyekeztem valami újat hozni a kínálatomba, ez pedig a bőrszál mint alapanyag. Nagyon szeretem, mert jól kiegészíti és kiemeli Bellisperennis lámpagyöngyeit, de önmagában is csomózható, alakítható ki belőle ékszer.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: