Bojtos makramé táskadísz, táskaékszer, kulcstartó gyöngyökkel

Dobd fel a táskádat, kulcscsomódat, vagy bármilyen alkalmas használati tárgyadat ezzel az igazán egyedi, stílusos makramé táskaékszerre...


Bojtos makramé táskadísz, táskaékszer, kulcstartó gyöngyökkel


   
   

Bojtos makramé táskadísz, táskaékszer, kulcstartó gyöngyökkel leírása

Dobd fel a táskádat, kulcscsomódat, vagy bármilyen alkalmas használati tárgyadat ezzel az igazán egyedi, stílusos makramé táskaékszerrel vagy kulcstartóval! :)
Variálhatod akár naponta is, hogy mit díszítesz vele, a praktikus karabínerrel csak egy mozdulat! ;)
Többféle színű makramé fonalból csomóztam, üveggyöngyökkel díszítettem, az alján trendi bojt csüng.

Hossza 15 cm, a legszélesebb pontján 2,8 cm.

Bojtos makramé táskadísz, táskaékszer, kulcstartó gyöngyökkel jellemzői

kézműves termék, készítette: soldi


jellemző

színek

termékkód
3304601

feltöltve
2018. december 17.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Bojtos makramé táskadísz, táskaékszer, kulcstartó gyöngyökkel szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 500 Ft

Bojtos makramé táskadísz, táskaékszer, kulcstartó gyöngyökkel alkotója: soldi

soldi
A csomózással 2004-ben kezdtem el foglalkozni. Az alapokat egy-két itthoni és külföldi honlapról, valamint könyvből sajátítottam el, teljesen autodidakta módon. A kezdeti nehézségek ellenére tudtam, hogy folytatnom kell a kísérletezést és kitartásom meghozta az eredményt: rátaláltam arra a hobbira, ami igazán nekem való. Annyira megtetszett, hogy azóta csupán kisebb megszakítással folyamatosan készítek karkötőket, s más kiegészítőket. A színes fonalakkal kialakítható minták egyre inkább alkotásra ösztönöztek.

2008 nyarán kezdtem a technikát ötvözni a gyöngyfűzéssel, ezzel is újabb variációkat létrehozva. A kísérletezés eredményeképp egyedi ékszerek készültek. Kedvelem az egyszerű formákat, a harsány színeket, ezek tükröződnek az ékszereimben is.

A csomózást mint technikát is igyekeztem népszerűsíteni. A témában honlapot hoztam létre az érdeklődőknek, illetve az egyik hazai könyvkiadónál eddig négy kötetem jelent meg.

Csomózott karkötőim:
Több ezer csomóból, nagy gondossággal készülő kiegészítők. A minták egy része saját tervezésű, de kész mintaleírások is alapul szolgálnak. Szívesen csomózok egyedi megrendeléseket, tervezek meg egyedi mintákat rendelésre.

Ékszerek:
Makramé csomók és gyöngyök párosításával született darabok. Ha a kínálatomban nem találtál színben vagy méretben megfelelőt, belső üzenetváltás után személyre szabva is elkészítem!

ÚJDONSÁG!
A 2010-es év újdonsága boltom kínálatában: egyedi, kézzel készített lámpagyöngyök a csomóim között. A lámpagyöngyök Bellisperennis gyönyörű munkái.

LEGÚJABB DARABOK:
2011-ben is igyekeztem valami újat hozni a kínálatomba, ez pedig a bőrszál mint alapanyag. Nagyon szeretem, mert jól kiegészíti és kiemeli Bellisperennis lámpagyöngyeit, de önmagában is csomózható, alakítható ki belőle ékszer.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek