Különleges pamut-selyem keverék fonalból horgoltam ezt a sapkát. 19 cm a magassága, 53-55 cm a bősége. Arra az időre való, mikor már t...

kézműves termék, készítette: floare
anyaga: pamut-selyem keverék fonal, gyöngy
technika: horgolás

Szellős Kert - Horgolt sapka


   
   

Szellős Kert - Horgolt sapka leírása

Különleges pamut-selyem keverék fonalból horgoltam ezt a sapkát. 19 cm a magassága, 53-55 cm a bősége. Arra az időre való, mikor már támadnak az őszi szelek.
Mosása 30 C-on ajánlott.

Szellős Kert - Horgolt sapka jellemzői

kézműves termék, készítette: floare

technikatermékkód
3308732

feltöltve
2018. december 29.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Szellős Kert - Horgolt sapka szállítása

A megváltozott postai díjszabások figyelembevételével a szokásos módon, lakáscímre, ajánlottan, elsőbbségivel lehet feladni csomagként egy vastagabb borítékot, ennek a postaköltsége 1490 Ft.
Amennyiben a vásárolt termék nem vastag és nem nagy, úgy továbbra is küldhető elsőbbségi, ajánlott levélként, pl egy sapka, amin nem túl vastag a virág.
Ha nagyobb pl. 2 sapka, a kevesebb költség érdekében postán maradó levélként küldhetem, amihez szükséges megadnod annak a postának a címét - irányítószám, utca, házszám - ahova kéred a csomagot. Én értesítést küldök a feladásról, de ők nem küldenek, ha megérkezik, neked kell érdeklődni, majd elmenni érte. Az utánajárás több, de a postaköltség 590-665 Ft, súlytól függően.
Kérheted futárszolgálattal háztól házig. Ez 1310 Ft.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 680 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 200 Ft 1 200 Ft
Postán maradó postai küldemény előre fizetéssel 600 Ft 680 Ft

Szellős Kert - Horgolt sapka alkotója: floare

floare Meska interjú az alkotóval »

Még a múlt században kezdtem el kötni, horgolni, varrni. Azóta sok mást is kipróbáltam. Sokféle kreatív technikát. Leginkább fát festettem, bútorokat a szekrénykéktől a görbefáig. Falat és mennyezetet, képet, üveget, textilt, ikont, tojást, textiltapétát, szőnyeget és ami csak a kezem ügyébe került. Formáltam papirmasét, öntöttem gipszet, metszettem kliséket, festettem és ragasztottam csempét, mozaikot, aranyoztam képkeretet és csillárt.
Most visszatértem a gyermekkoromban tanultakhoz. Elsősorban horgolok. Kiegészítő apróságokat készítek az elején felsorolt technikákkal. Kézmelegítőket leginkább és sapkákat. Igyekszem egyedivé tenni egy-egy virággal, csipkemintával. Nem szeretek egyformát horgolni, még ha hasonlít is, más a színe, a nagysága, az alapanyaga.
Lehet rendelni is nálam. Legfőbb célom minden esetben, hogy a vásárló, a megrendelő elégedett legyen. Ennek érdekében figyelembe veszem az egyedi kívánságokat is, ha lehetséges.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: