Átmenetes barack rózsa - kitűző/hajcsat

Ennek a barack-ekrü, klasszikus rózsának minden egyes szirmát magam alakítottam, varrtam. (boltomban más árnyalatban is megtalálható.) ...

kézműves termék, készítette: gemma
anyaga: organza
technika: varrás

Átmenetes barack rózsa - kitűző/hajcsat   
   

Átmenetes barack rózsa - kitűző/hajcsat leírása

Ennek a barack-ekrü, klasszikus rózsának minden egyes szirmát magam alakítottam, varrtam. (boltomban más árnyalatban is megtalálható.)

Amióta ezt a típusú rózsát készítem, rengeteg apró részletet dolgoztam ki rajta tapasztalat útján, így mára merem állítani, hogy ez a változat a specialitásom :-).

Kérem kedves alkotótársaimat, hogy tartsák tiszteletben szellemi termékeimet, alkotásaimat azáltal, hogy nem másolják azokat. Köszönöm.


Hátoldalán brosstű és hajcsat együttese található.

A rózsa átmérője 9-10 cm.

Átmenetes barack rózsa - kitűző/hajcsat jellemzői

kézműves termék, készítette: gemma
anyag

technikatermékkód
3306252

feltöltve
2018. december 21.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Átmenetes barack rózsa - kitűző/hajcsat szállítása

Termékeim postázási díja a Magyar Posta 2017. januárjában módosított díjszabása végett egységesen 1800Ft-ra változott.- a csokrokat leszámítva többnyire 900Ft. (MInden eltérő esetben a termék leírása alatt megtalálható.) Akkor is, ha egyszerre több terméket vásárolsz. Ajánlottan, biztonságos, dobozos csomagolásban érkeznek. Hozzáadott tételek együttes vásárlása esetén plusz szállítási költség nem merül fel.

Sokkal kedvezőbb azonban a Foxpost csomagautomatán történő termékátvétel. (Legtöbb bevásárlóközpontban megtalálható már!) Így mindössze 800Ft a szállítási költség és rugalmasan felvehető. A csomag automatán történő átvételéhez a megrendelésben megadott telefonszámra érkezik a kinyitáshoz szükséges számkód SMS-ben. (Ha szükség van rá, szívesen segítek.)
A feladást követően 1-2 napon belül érkezik meg a termék.
Mindössze azt kell kiválasztanod és megüzenned, melyik automatán szeretnéd átvenni a csomagot. Az alábbi link segít:

https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/Milyen garanciát kínálok? Mivel a monitor olykor csalóka lehet, így a virtuális vásárlás talán elbizonytalanít. Ám ha bármilyen okból (pl. nem tökéletesen azt az ekrü árnyalatot szeretnéd) nem lennél 100%-osan elégedett, csupán vissza kell küldened a terméket (ugyanolyan állapotban és ugyanolyan biztonságos csomagolásban), én pedig visszautalom az árát (a postaköltséget leszámítva) -vagy megbeszélhetjük a változtatást is. Így nincs vesztenivalód. :) A csomagautomatán történő visszaküldés 14 napon át ingyenes!


Amennyiben eltér a számlázási cím a szállítási címtől, kérlek, a legrövidebb időn belül jelezd! (Köszönöm)

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 800 Ft 1 800 Ft
Foxpost csomagautomata 900 Ft 900 Ft

Átmenetes barack rózsa - kitűző/hajcsat alkotója: gemma

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: