Minőségi amerikai üvegből (bullseye) készítettem ezt az egyszerű, szolíd pöttyfülbevalót, fusing technikával, 800 celzius fokon olvaszt...

kézműves termék, készítette: tuzcica
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: üveg
technika: ékszerkészítés

Pötty fülbevaló piros


   
   

Pötty fülbevaló piros leírása

késztermék, azonnal szállítható

Minőségi amerikai üvegből (bullseye) készítettem ezt az egyszerű, szolíd pöttyfülbevalót, fusing technikával, 800 celzius fokon olvasztva. Mérete 7 mm, szine piros.
0,5-ös fülbevaló alapra tettem, szilikon véggel záródik.

Pötty fülbevaló piros jellemzői

kézműves termék, készítette: tuzcica
késztermék, azonnal szállítható
anyag


jellemző

színek

termékkód
3318617

feltöltve
2019. január 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Pötty fülbevaló piros szállítása

A képeket, ékszereket pukkanos, bélelt borítékban küldöm. Amennyiben a szállítás során sérül, kérlek jelezd, és megbeszéljük. Kérésre, ha 15 napon belül visszaküldöd a képet,vagy az ékszert visszatérítem az árát . Az ékszereket speciális ékszerragasztóval szerelvényezem, de ha véletlenül elválik a ragasztás díjmentesen megcsinálom. ( a postaköltséget kell csak megfizetni) 2017-től levélként tudom feladni a 324 mmx229 mm x24mm méretet meg nem haladó küldeményeket. Ennek ára 100gr-ig 650.- ft 250 gr-ig 735.-Ft Vagy kérheted postán maradó küldeményként is a fenti áron, ha a méret nagyobb. (a szállítási ár függ a súlytól, ezért ezt mindíg utólag tudom pontosan megadni. A Meska nem kezeli a súlyt.
A fenti méretet meghaladó küldeményeket csak csomagként veszi fel a posta, amelynek díjszabása 1490.-Ft. . Futárszolgálattal GLS 1250.--Ft a szállítás.
A postán maradó küldeményekről a posta nem küld értesítést. Feladás után mindíg megírom a küldeményazonosítót. Arra hivatkozva kell a postán keresni. Kérlek ezt 14 napon belül tedd meg, mert azt követően a posta visszaküldi .


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 425 Ft 425 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 525 Ft 525 Ft

Pötty fülbevaló piros alkotója: tuzcica

tuzcica Meska interjú az alkotóval »

A tűzzománc mellett a fusing technika is felkeltette az érdeklődésemet. Saját tervezésű üvegékszereimet, akár kombinálva tűzzománccal is, megtalálod a boltomban.Az ékszerek készleten vannak, de kérésre egyéni kívánság alapján is elkészítem a kívánt darabot.
Az ékszereket gondosan csomagolva küldöm. 15 napig indoklás nélkül kicserélem, vagy visszaveszem.
Köszönöm hogy benéztél hozzám

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek