Kismama- és baba-mama FOTÓSOK figyelem! Elkészültek az őszi fotózási fejdíszek (elsősorban) kislányok számára, hiszen hamarosan aktuáli...

kézműves termék, készítette: gemma
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: gyümölcsforma
technika: mindenmás

Őszi virágkoszorú I.


   
   

Őszi virágkoszorú I. leírása

késztermék, azonnal szállítható

Kismama- és baba-mama FOTÓSOK figyelem! Elkészültek az őszi fotózási fejdíszek (elsősorban) kislányok számára, hiszen hamarosan aktuális lesz. Bár hasonlóak, mégis mind EGYEDI darab.
Őszi termések, levelek miniatűr formái díszítik. Mini körte, alma, gomba is van köztük. Az indás ágak szalaggal köthetők a hátoldalon. Így gyakorlatilag bármelyik méret viselheti - gyerektől felnőttig.

Kérem kedves alkotótársaimat hogy tartsák tiszteletben munkáimat azáltal, hogy nem másolják azt! (Köszönöm! :).)

Őszi virágkoszorú I. jellemzői

kézműves termék, készítette: gemma
késztermék, azonnal szállítható

technika

jellemző

színek

termékkód
3326058

feltöltve
2019. január 21.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Őszi virágkoszorú I. szállítása

Termékeim postázási díja a Magyar Posta 2017. januárjában módosított díjszabása végett egységesen 1800Ft-ra változott.- a csokrokat leszámítva többnyire 900Ft. (MInden eltérő esetben a termék leírása alatt megtalálható.) Akkor is, ha egyszerre több terméket vásárolsz. Ajánlottan, biztonságos, dobozos csomagolásban érkeznek. Hozzáadott tételek együttes vásárlása esetén plusz szállítási költség nem merül fel.

Sokkal kedvezőbb azonban a Foxpost csomagautomatán történő termékátvétel. (Legtöbb bevásárlóközpontban megtalálható már!) Így mindössze 800Ft a szállítási költség és rugalmasan felvehető. A csomag automatán történő átvételéhez a megrendelésben megadott telefonszámra érkezik a kinyitáshoz szükséges számkód SMS-ben. (Ha szükség van rá, szívesen segítek.)
A feladást követően 1-2 napon belül érkezik meg a termék.
Mindössze azt kell kiválasztanod és megüzenned, melyik automatán szeretnéd átvenni a csomagot. Az alábbi link segít:

https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/Milyen garanciát kínálok? Mivel a monitor olykor csalóka lehet, így a virtuális vásárlás talán elbizonytalanít. Ám ha bármilyen okból (pl. nem tökéletesen azt az ekrü árnyalatot szeretnéd) nem lennél 100%-osan elégedett, csupán vissza kell küldened a terméket (ugyanolyan állapotban és ugyanolyan biztonságos csomagolásban), én pedig visszautalom az árát (a postaköltséget leszámítva) -vagy megbeszélhetjük a változtatást is. Így nincs vesztenivalód. :) A csomagautomatán történő visszaküldés 14 napon át ingyenes!


Amennyiben eltér a számlázási cím a szállítási címtől, kérlek, a legrövidebb időn belül jelezd! (Köszönöm)

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 800 Ft 1 800 Ft
Foxpost csomagautomata 900 Ft 900 Ft

Őszi virágkoszorú I. alkotója: gemma

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: