Nagyon vidám, egyedi és különleges ez a garnitura, 5 része van és így egybe kedvezőbb áron vásárolhatod meg.Finoman csempészi a rózsasz...

kézműves termék, készítette: Noemi8501
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: pamutvászon, zsinor, fémkapocs
technika: varrás

Gyerekszobai szett


   
   

Gyerekszobai szett leírása

késztermék, azonnal szállítható

Nagyon vidám, egyedi és különleges ez a garnitura, 5 része van és így egybe kedvezőbb áron vásárolhatod meg.Finoman csempészi a rózsaszínt a szobába, a fekete ellensúlyozza a túl babás hatást, valószínű , hogy a totyogók és a kamaszok is szeretni fogják.
A tároló 36x36 cm, ami nem kis méret és 32 cm magas. 30 fokon gépbe mosható, mindkét oldala vasalható. Ha változatosságra vágysz, csak kifordítod és ugy is mutatós.( persze a fogantyút fűzd újra fordítva)
A szett része még egy halacska párna, ami boltomban külön is megvásárolható, a leírást ott olvashatod.
Füzér is a szett része, annak a leírása a füzérre kattintva olvasható.
Egy kis szőnyeg is tartozik a szetthez, annak a leírása a szőnyegnél olvasható, ami külön is megvásárolható.
Még egy díszpárna is tartozik a garnitúrához, rózsaszín alapon a geometrikus mintával, a leírás szintén a párna oldalán olvasható.

Gyerekszobai szett jellemzői

kézműves termék, készítette: Noemi8501
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technikatermékkód
3569481

feltöltve
2019. november 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Gyerekszobai szett szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 500 Ft 1 500 Ft

Gyerekszobai szett alkotója: Noemi8501

Noemi8501
Kedves Érdeklődő!

Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam és ez lett a hobbim, a legjobb kikapcsolódás számomra.
Gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, már nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.Azt vettem észre, hogy hiába varrok "folyamatosan" szinte semmi nem marad nálunk: ismerősök, barátok, rokonok elkérték, elkönyörögték, megvásárolták vagy én elajándékoztam.
Lassan lettek egyedi igények,kérések és a minimális szabadidőmben, környezetem bíztatására, elkezdtem varrni....
Az ihletet nekem a textil látványa,tapintása nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok. Sokszor hetekig fogdosom, szétnyitom, összehajtom az anyagot, rajzolgatok és "álmodozok" mire megszületik az elképzelés.És utánna jön a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson,eredményen érzett boldogság talán a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást!
MINDEN TERMÉKET 20% KEDVEZMÉNNYEL ADOK, SZÜLÉS ELÖTT SZERETNÉM A BOLTOT KIÜRÍTENI!! A KEDVEZMÉNY A VÉGÖSSZEGBŐL KERÜL LEVONÁSRA, A TERMÉKEK ALATT MÉG AZ EREDETI ÁRAK LÁTHATÓAK!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek